![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aj im gettin plánovania na tejto peknej doska
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Všetky odporúčania týkajúce procesoru dostať? Prevýšenie je rovnako ako základná doska, ktorá stojí ma šťastie! Max. 60-70. Môžem získať slušné jeden pre túto cenu, alebo mám ísť na lacnejšie doske a lepší procesor? Môj systém: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Držte sa toho, že základná doska. Našťastie pre vás Intel sa vzkriesený 'name Pentium' v tvare E21 ** série procesora. Lucky Alex? Jo, sú to Pentium len podľa mena. Sú to v podstate Core 2 Duo s architektúrou rôznych menovku. Oni majú menší cache, ale vzhľadom k cene .... sa pozrieť E2140 beží 200MHz pomalšie a je tiež oveľa lacnejšie. Tady
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Je to jednoducho nie je len o procesore MHz rýchlosť Mxmad. Je to predovšetkým o architektúru čipu. Plus, musíte zostať v rámci rozpočtu, čo samozrejme zužuje vašu voľbu dole (Ak idete z druhej ruky).
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Architektúra? Vo svojej osobnej mienky si myslíte, že procesor je nejaký dobrý pre hranie hier? Am aj nákup dobré dosky, ale potom to ničí s half-slušný procesor? |
|
| |||
| |||
| Jednoducho povedané, keď som sa vzťahujú k architektúre čipu povedal, nejsem s odkazom na to, akú podobu má, alebo niečo podobné, ja hovorím o tom, ako rýchlo sa to robí, čo robí. Ak vaše preferencie je hra (na rozpočet), je to dobrý čip. Väčšia cache nepomôže s hranie hier. Pochopiteľne by som si prial, aby rýchlejšie Core 2 tam, ale nie je to moje peniaze. Vyšší výkon z počítača môže byť jedine dobre a môže zvýšiť životnosť systému medzi upgrady. Koncom dňa, pokiaľ pc robí to, čo chcete, potom to nie je zlá kúpa je to.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Chcem len vedieť, že to bude rýchlo! Tak veľká otázka .... to bude? Našiel som to ten, ktorý je 2Ghz jedno, ale menej peňazí?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Dobrý nájsť! Jo, rovnaký rozsah, 200MHz rýchlejšie. To dokazuje staré príslovie: Obchod sa! Aké hry hráte a na aké rozlíšenie?
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí, o rozlíšenie, ale hry by som chcel hrať, sú MX vs ATV Unleashed, Command & Conquer 3. I dont mať viac pretože ja dont mať slušný počítač pre hranie hier na chvíľu! Chcel by som, aby bol schopný hrať najnovšie hry prvý person shooter rovnako. |
|
| |||
| |||
| Ak ste chcieť hrať najnovšie hry FPS (sme s odkazom na Crysis, atď), potom by ste mali byť v poriadku, že sa cpu. Poskytovanie zvyšok build je vyvážená dosť, grafické karty, rýchlosť ram, ram množstvo (2 GB pre Vista, 1GB pre Windows XP). A používate 1280x1024 4:3 obrazovka / 1440x900 W-TFT displeja. 17 "alebo 19" Budete pokutu za C & C 3 s cpu, na toto uznesenie, pretože aj keď sa cpu bude potrebné urobiť veľa AI pre hru som videl E6300 (1,86 GHz), šťastne hru v tomto rozlíšení s C & C 3.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pripomienky? | Jophen | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. júl 2008 02:43 |
| Nový procesor AMD na Gigabyte Mobo, podnety a pomoc prosím. | pcbutter | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 17. januára 2008 06:28 |
| I'd Love Niektoré podnety | Tornero | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 10. januára 2008 18:36 |
| Dve rady Návrhy | Počítačové Spec | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 7. augusta 2007 14:28 |
| Akýkoľvek návrhy? | Vlad | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 7. augusta 2007 13:05 |
| Thread Tools | |
| |