az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

İşlemci Öneriler

Reply

Konu Araçları
Old 28 Eylül 2007, 13:43
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Gettin Doğum Şey im planlama bu güzel anakart
http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem

Bir işlemci üzerinde herhangi bir tavsiye almak için? Cant olmak olarak anakart Bana bir servete mal olan çok! 60-70 max. I veya fiyat için iyi bir alabilir miyim ben bir daha ucuz anakart ve daha iyi bir işlemci gitmeli?

Benim Sistemi: mxmad32

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo (x2)
Anakart:
RAM hafıza:
2 flika
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce Go 7600
Ses Kartı:
Conexant High Definition Audio
Sabit Disk (ler):
Toshiba MK1234GSX
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel PRO / Kablosuz 3945ABG
Monitör (ler):
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 28 Eylül 2007, 13:52
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Stick bu anakart ile.

Şansınız Intel E21 şeklinde bir ** serisi 'Pentium' isim buldu var cpu's.

Lucky Alex?

Yup, onlar Pentium adı sadece konum. Farklı bir ad etiketi They're temel olarak Core 2 Duo mimarisi. Onlar daha küçük bir önbellek var ama .... fiyat düşünüyor

bir bakın

E2140 200MHz daha yavaş çalışan ve çok daha ucuz olarak iyi. Burada

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 28 Eylül 2007, 13:55
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Stick bu anakart ile.

Şansınız Intel E21 şeklinde bir ** serisi 'Pentium' isim buldu var cpu's.

Lucky Alex?

Yup, onlar Pentium adı sadece konum. Farklı bir ad etiketi They're temel olarak Core 2 Duo mimarisi. Onlar daha küçük bir önbellek var ama .... fiyat düşünüyor

bir bakın

E2140 200MHz daha yavaş çalışan ve çok daha ucuz olarak iyi. Burada
I iyi bir işlemci için daha büyük bir bütçe olması gerekiyor mu? Cos 1.8Ghz isnt gerçekten bu kadar?
Old 28 Eylül 2007, 14:00
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

It's işlemcinin MHz hızı Mxmad sadece tüm hakkında. Öncelikle çipin mimarisi ilgili.

Ayrıca, bütçe içerisinde açık aşağı seçenekleri daraltır kalmak zorunda (eğer ikinci el go).

-Kanoakavirus
Old 28 Eylül 2007, 14:04
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Mimari? Kişisel görüşüme göre bu işlemci herhangi bir oyun için iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Am i iyi bir anakart satın ama sonra yarım iyi bir işlemci ile mahvediyor?
Old 28 Eylül 2007, 14:11
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Basitçe, ne zaman i mimarisi bakın koymak fiş ne öyle ya da böyle bir şey şekil bahsetmediğini, I'm atıfta kulüpler dedi ne kadar hızlı o ne yapar.

Eğer tercihinizi iyi bir çip's Oyun bir bütçe () üzerindedir. Daha geniş önbellek oyun ile yardımcı olmayacaktır.

Açıkçası ben orada daha hızlı bir Core 2 görmek isteriz, ancak benim para değil. PC'den daha üstün performans, sadece daha iyi olabilir güncellemeleri arasında sisteminin ömrü artırabilir.

Günün sonunda eğer pc daha sonra kötü bir satın alma değil ne isterseniz onu yapar öyle.

-Kanoakavirus
Old 28 Eylül 2007, 14:33
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Ben sadece bu olacak hızlı bilmek istiyorum! Öylesine büyük soru .... ecek mi?

Bunu bir 2Ghz ancak daha az para bulundu?!?!
http://www.ebuyer.com/UK/product/132064
Old 28 Eylül 2007, 14:58
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Good find! yup, aynı dizi, 200MHz daha hızlı.

Bu eski atasözü: Mağazalar etrafında kanıtlıyor!

Oynamaya oyunlar nelerdir ve hangi çözünürlükte?

-Kanoakavirus
Old 28 Eylül 2007, 15:02
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Good find! yup, aynı dizi, 200MHz daha hızlı.

Bu eski atasözü: Mağazalar etrafında kanıtlıyor!

Oynamaya oyunlar nelerdir ve hangi çözünürlükte?
Değil çözünürlük, ama emin oyunları oynamak istiyorum Mx Vs ATV Unleashed, Command and Conquer 3. Ben daha fazla cos i dont dont-si şu anda oyun oynamak için iyi bir bilgisayara sahip! Ben de en son First Person Shooter oyun oynamak mümkün istediğiniz şekilde.
Old 28 Eylül 2007, 15:51
Bağış Grubu

Default İşlemci Öneriler

Eğer son fps oyun oynamak isteyen konum (bunun işlemci ile Crysis vb) bu durumda olmalıdır ok başvuruyorsunuz.

Kurmak ve yeterli dinlenme sağlanması, dengeli, grafik kartı, ram hız, Vista, XP için 1GB RAM miktarı (2GB). Ve bir 1280x1024 4:3 ekrana / 1440x900 W-TFT ekran kullanıyorsanız. 17 "veya 19"

Çünkü olsa bile cpu Ben C & C ile bu çözünürlükte bir E6300 (1.86GHz) mutlu bir oyun gördüm oyun için AI çok yapmak gerekecektir Bunu C & C 3 için iyi bir işlemci ile, bu çözünürlükte, olacak 3.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks