![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gettin Doğum Şey im planlama bu güzel anakart
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Bir işlemci üzerinde herhangi bir tavsiye almak için? Cant olmak olarak anakart Bana bir servete mal olan çok! 60-70 max. I veya fiyat için iyi bir alabilir miyim ben bir daha ucuz anakart ve daha iyi bir işlemci gitmeli? Benim Sistemi: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick bu anakart ile. Şansınız Intel E21 şeklinde bir ** serisi 'Pentium' isim buldu var cpu's. Lucky Alex? Yup, onlar Pentium adı sadece konum. Farklı bir ad etiketi They're temel olarak Core 2 Duo mimarisi. Onlar daha küçük bir önbellek var ama .... fiyat düşünüyor bir bakın E2140 200MHz daha yavaş çalışan ve çok daha ucuz olarak iyi. Burada
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| It's işlemcinin MHz hızı Mxmad sadece tüm hakkında. Öncelikle çipin mimarisi ilgili. Ayrıca, bütçe içerisinde açık aşağı seçenekleri daraltır kalmak zorunda (eğer ikinci el go).
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Mimari? Kişisel görüşüme göre bu işlemci herhangi bir oyun için iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Am i iyi bir anakart satın ama sonra yarım iyi bir işlemci ile mahvediyor? |
|
| |||
| |||
| Basitçe, ne zaman i mimarisi bakın koymak fiş ne öyle ya da böyle bir şey şekil bahsetmediğini, I'm atıfta kulüpler dedi ne kadar hızlı o ne yapar. Eğer tercihinizi iyi bir çip's Oyun bir bütçe () üzerindedir. Daha geniş önbellek oyun ile yardımcı olmayacaktır. Açıkçası ben orada daha hızlı bir Core 2 görmek isteriz, ancak benim para değil. PC'den daha üstün performans, sadece daha iyi olabilir güncellemeleri arasında sisteminin ömrü artırabilir. Günün sonunda eğer pc daha sonra kötü bir satın alma değil ne isterseniz onu yapar öyle.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bu olacak hızlı bilmek istiyorum! Öylesine büyük soru .... ecek mi? Bunu bir 2Ghz ancak daha az para bulundu?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Good find! yup, aynı dizi, 200MHz daha hızlı. Bu eski atasözü: Mağazalar etrafında kanıtlıyor! Oynamaya oyunlar nelerdir ve hangi çözünürlükte?
|
| |||
| |||
| Değil çözünürlük, ama emin oyunları oynamak istiyorum Mx Vs ATV Unleashed, Command and Conquer 3. Ben daha fazla cos i dont dont-si şu anda oyun oynamak için iyi bir bilgisayara sahip! Ben de en son First Person Shooter oyun oynamak mümkün istediğiniz şekilde. |
|
| |||
| |||
| Eğer son fps oyun oynamak isteyen konum (bunun işlemci ile Crysis vb) bu durumda olmalıdır ok başvuruyorsunuz. Kurmak ve yeterli dinlenme sağlanması, dengeli, grafik kartı, ram hız, Vista, XP için 1GB RAM miktarı (2GB). Ve bir 1280x1024 4:3 ekrana / 1440x900 W-TFT ekran kullanıyorsanız. 17 "veya 19" Çünkü olsa bile cpu Ben C & C ile bu çözünürlükte bir E6300 (1.86GHz) mutlu bir oyun gördüm oyun için AI çok yapmak gerekecektir Bunu C & C 3 için iyi bir işlemci ile, bu çözünürlükte, olacak 3.
![]() |
|
| Bookmarks |