![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну їм Gettin планування на цій платі Nice
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Asus-P5K-E-WIF...QQcmdZViewItem Будь-які рекомендації, на базі процесора можна придбати? Нахиляє бути ж мірою, що материнська плата обходиться мені щастя! 60-70 макс. Чи можу я отримати гідну один за цю ціну або я повинен піти на менш дорогі плати і процесора краще? Моя система: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stick з материнською платою. На щастя для вас Intel є воскрес "Ім'я Pentium" у формі E21 ** серію процесорів. Lucky Алекс? Ага, вони Pentium лише за назвою. Вони основному Core 2 Duo архітектури з різними ім'я тега. Вони мають менший кеш, але з урахуванням ціни .... посмотреть E2140 працює 200MHz повільним і набагато дешевше, а також. Тут
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Просто не всі про МГц процесор Швидкість Mxmad. Це перш за все про архітектуру чіпа. Плюс, ви повинні залишатися в межах бюджету, який, очевидно, звужує вашого вибору вниз (Якщо ви йдете другій руці).
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Архітектури? У Вашу особисту думку ви думаєте, що процесор є щось хороше для ігор? Я покупкою хороших материнських плат, але потім нищать його з половиною гідного процесора? |
|
| |||
| |||
| Простіше кажучи, коли я маю на увазі архітектуру чіпа сказав я не маю на увазі, в якій формі це або щось подібне, я маю на увазі, наскільки швидко вона робить те, що він робить. Якщо ваші уподобання ігор (по бюджету), що це хороший чіп. Більшого кеша не допоможе при грі. Очевидно, я хотів би бачити більш швидкий Core 2 там, але це не мої гроші. Більш висока продуктивність з ПК може бути як ніколи добре і може збільшити термін служби системи між модернізації. Наприкінці дня, якщо комп'ютер робить те, що ви хочете, тоді це не погано придбати це.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Я просто хочу знати, що вона буде швидко! Так що велике питання .... Чи відбудеться це? Я знайшов це одна яка 2Ghz одного, але менш гроші?!?! http://www.ebuyer.com/UK/product/132064 |
|
| |||
| |||
| Добре знайти! Ага, той же діапазон 200 МГц швидше. Це доводить стару приказку: Магазин навколо! В які ігри ви граєте і в який дозвіл?
|
| |||
| |||
| Не впевнені в резолюції, але гра мені хотілося б зіграти є Mx Vs ATV Unleashed, командування і Conquer 3. Я не маєте ніякого більш Cos I Dont мати гідний комп'ютер грати в ігри на даний момент! Я б хотів, щоб вона могла грати в новітні першого Стрілялки особою. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви бажаючим грати в новітні кадрів ігри (маються на увазі Crysis і т.д.), то вам повинно бути в порядку з цим процесором. Надання інших побудувати збалансований мало, відеокарта, оперативна пам'ять швидкість, кількість оперативної пам'яті (2GB для Vista, 1GB для XP). І ви використовуєте 1280x1024 екрані 4:3 / 1440x900 W-екран TFT. 17 "або 19" Ви будете штраф за C & C 3 з процесором, на цю резолюцію, тому що навіть якщо процесор буде необхідно зробити багато ШІ для гри я бачив E6300 (1.86GHz) з радістю гри на цю резолюцію, C & C 3.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пропозиції? | Jophen | Графічні карти & Монітори | 10 | 22 липня 2008 02:43 |
| Нові процесори від AMD Gigabyte MoBo,, пропозиції і допомогти будь ласка. | pcbutter | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 17 січня 2008 06:28 |
| Мені б дуже Деякі пропозиції | Торнер | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 січня 2008 18:36 |
| Дві поради Пропозиції | Комп'ютерні Spec | Community News & чат | 6 | 7 серпня 2007 14:28 |
| Будь-які пропозиції? | Влад | Генеральний обладнання чат | 13 | 7 серпня 2007 13:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |