![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Като наскоро инвестирали в някои софтуер, за да видите някои температури на моя компютър, мислех, че всичко е наред. Оказа се, че е грешно. Той изчезнал събота на 40 градуса (Стоп смее!) И си помислих "Ами, това е стар, аз ще го преживее", но аз се завтече Хипер ПИ с 32 милиона броя, взеха около 30 минути да направят около 24 или така петелки, CPU използване на процесор 0 и процесор 1 (HTT), са били както на 100% за периода на изчисляване каза задача ръководител и аз помислих, че е добре, аз погледна моя температурата отново и тя все още е 40 градуса .. Вентилатора не се ускори, не е имало промяна на шума във всички или температурни промени и аз съм доста притеснен, че ако имам моя компютър под товар много игри и т.н., тогава аз ще го повреди, защото вентилатора не е отстраняване топло-бързо, тъй като ще трябва да. Предполагам съм стар хардуер счупени или моя P4 е просто страхотно най Не получавам горещи? = P Всяко Помощ ще бъде страхотно! =) |
|
| |||
| |||
| промяна на този в BIOS BUD |
|
| |||
| |||
| Лесно е да се каже, отколкото да се направи, имам една от тези BIOS ", които смучат. Той е ограничен, не може да промени нищо по въпроса. Не мога просто за смяна на скоростта на AGP, да не говорим за скорости на вентилатора, температурата др |
|
| |||
| |||
| или Ур heatsink и фен прави своята добра работа и доброто и винаги да живееш същата температура, U, са верни то shud промяна |
|
| |||
| |||
| Просто намери на програмата е боклук и не работи. SpeedFan ми дава следните (тревожни) резултати: ![]() Пожар е лошо нещо, нали? Освен това, скоростта на вентилатора в ляво не прави разлика за фен на всички .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това звучи като вашия процесор е лоша топлинна сензор. Повечето процесори няма да прегрява в употреба Както и затова няма да се тревожи за това.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| го от мен ОК Ур фен е наред. твърди дискове тичам между 43-50 градуса, така само се притеснявай, ако нейната вземане шум или в миризмата нещо |
|
| |||
| |||
| Добре, нов компютър трябва да пристигнат през следващите няколко седмици и аз бях разтревожен, че оставя това на по-голямата част от времето за изпълнение на различни битове (LAN игри, файловия сървър и т.н.) ще доведе до увреждане на нея, или мен, или моят дом LOL. Благодаря все пак, момчета! |
|
| |||
| |||
| [цитат = Razer; 108566] Добре, нов компютър трябва да пристигнат през следващите няколко седмици и аз бях разтревожен, че оставя това на по-голямата част от времето за изпълнение на различни битове (LAN игри, файловия сървър и т.н.) би причинило вреда на нея, или мен, или моят дом LOL. Благодаря все пак, момчета! [/Цитат] Просто DONT удари го чувство на неудовлетвореност, което би щети както го и вие, след това във вашия frustation ще хвърля компютъра в стаята, и вероятно причиняват щети на къщата си |
|
| |||
| |||
| по speedfan зададете толеранси, че трябва да бъде между време, те всички се определя, както е по подразбиране, когато за пръв път я инсталирате, те лесно да се промени в конфигурацията. картината се отнася до колко добре температура е в рамките на (вероятно погрешно) толерантност, |