menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Teplota procesoru je špatně?

Reply

Thread Nástroje
Old 19. dubna 2009, 04:37
Člen Skupina

Default Teplota procesoru je špatně?

S nedávno investovala v některých softwarových vidět teploty mého PC, myslel jsem, že vše bylo v pořádku. Ukázalo se, že jsem se mýlil. Je sobota volnoběhu na 40 stupňů (Stop směje!) A myslel jsem, že "No, je to starý, budu mít nad ní", ale já běžel Hyper PI s 32 milionů čísel, trvalo asi 30 minut na to asi 24 nebo tak smyčky, CPU pro použití procesoru 0 a procesor 1 (HTT) byly ve výši 100% po dobu trvání výpočtu řekl úkolem manažera a myslel jsem, že to bylo v pohodě, já si mám teplotu a opět to bylo ještě 40 stupňů .. Ventilátoru nebyl urychlit, neexistoval žádný hluk změnit vůbec, nebo změny teploty a mám docela strach, že když budu mít počítač pod zatížením hodně hraní her, atd., pak budu škoda, protože ventilátor není odstraňování teplo tak rychle, jak by bylo potřeba. Asi jsem starý člení hardwaru nebo moje P4 je skvělé na Nedostávám horké? = P

Pomoci by to skvělé! =)
Old 19. dubna 2009, 04:47
Člen Skupina

změnit tem v bios bud
Old 19. dubna 2009, 04:49
Člen Skupina

Snadnější říci než udělat, jsem jeden z těchto BIOS ', že nic. Je omezena, nemůže změnit nic na tom. Můžu jen o změnu rychlosti AGP, natož otáček ventilátorů, teploty apod.
Old 20. duben 2009, 13:34
Člen Skupina

nebo ur chladič a ventilátor se dělá svou práci dobré a správné a stayin vždy stejná teplota, a je správné, že shud změny
Old 20. duben 2009, 14:11
Člen Skupina

Prostě zjistili, že program je nesmysl a nefunguje.

SpeedFan mi dává následující (znepokojivější) výsledky:

Požáru je špatná věc, že jo? Plus, rychlost ventilátoru na levé nečiní rozdíl ventilátoru vůbec ..
Old 20. duben 2009, 14:13
Dárce Skupina

Vypadá to, že váš procesor má špatný teplotní čidlo.

Většina procesorů nebude přehřívat v užívání stejně tak bych si starosti.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 20. duben 2009, 14:14
Člen Skupina

si ji ode mě ok ur ventilátor je v pohodě. pevné disky a spustit mezi 43-50 stupňů tak jen starosti, pokud se její tvorby hluku a zápachu nebo něco
Old 20. duben 2009, 14:18
Člen Skupina

Dobrá, nová PC by měl dorazit během několika příštích týdnů a byla jsem strach, že opuštění této pro většinu z čas běží různé drobnosti (LAN hry, souborový server atd.) by způsobilo poškození, nebo já nebo můj dům lol. Díky stejně chlapi!
Old 20. duben 2009, 14:54
Člen Skupina

[quote = Razer; 108566] Dobrý, nové PC by měl dorazit během několika příštích týdnů a byla jsem strach, že opuštění této pro většinu z čas běží různé drobnosti (LAN hry, souborový server atd.) by mohlo způsobit škodu, nebo já nebo můj dům lol. Díky stejně chlapi! [/quote]

Jen dont nálezu v frustraci, že by poškození a jak to vy, pak ve vašem frustation budete házet na PC v celé místnosti, a pravděpodobně i příčinou poškození vašeho domu
Old 20. duben 2009, 14:54
Člen Skupina

speedfan na nastavenou tolerancí, že by se měl pohybovat mezi temps, všechny pocházejí nastaven jako výchozí, když jste poprvé nainstalovat, theyre snadno změnit v config. obrázku se týká toho, jak dobře je teplota uvnitř (možná špatně) tolerance,
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC pokazilo, velmi špatné. Any Ideas Co je třeba vyměnit? toneus Obecné Hardware Chat 4 21.září 2009 15:26
I Need Help s Teplota My Procesor s20cris Procesory, základní desky & RAM 1 25.srpna 2009 10:17
Bezpečného Teplota waxtodonte15 Procesory, základní desky & RAM 8 15. dubna 2008 06:32
Hardware teploty blubla Obecné Hardware Chat 1 5. dubna 2008 18:47
Monitor teploty CPU link590o Obecné Software Chat 27 15. ledna 2008 03:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.