![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| S nedávno investovala v některých softwarových vidět teploty mého PC, myslel jsem, že vše bylo v pořádku. Ukázalo se, že jsem se mýlil. Je sobota volnoběhu na 40 stupňů (Stop směje!) A myslel jsem, že "No, je to starý, budu mít nad ní", ale já běžel Hyper PI s 32 milionů čísel, trvalo asi 30 minut na to asi 24 nebo tak smyčky, CPU pro použití procesoru 0 a procesor 1 (HTT) byly ve výši 100% po dobu trvání výpočtu řekl úkolem manažera a myslel jsem, že to bylo v pohodě, já si mám teplotu a opět to bylo ještě 40 stupňů .. Ventilátoru nebyl urychlit, neexistoval žádný hluk změnit vůbec, nebo změny teploty a mám docela strach, že když budu mít počítač pod zatížením hodně hraní her, atd., pak budu škoda, protože ventilátor není odstraňování teplo tak rychle, jak by bylo potřeba. Asi jsem starý člení hardwaru nebo moje P4 je skvělé na Nedostávám horké? = P Pomoci by to skvělé! =) |
|
| |||
| |||
| změnit tem v bios bud |
|
| |||
| |||
| Snadnější říci než udělat, jsem jeden z těchto BIOS ', že nic. Je omezena, nemůže změnit nic na tom. Můžu jen o změnu rychlosti AGP, natož otáček ventilátorů, teploty apod. |
|
| |||
| |||
| nebo ur chladič a ventilátor se dělá svou práci dobré a správné a stayin vždy stejná teplota, a je správné, že shud změny |
|
| |||
| |||
| Prostě zjistili, že program je nesmysl a nefunguje. SpeedFan mi dává následující (znepokojivější) výsledky: ![]() Požáru je špatná věc, že jo? Plus, rychlost ventilátoru na levé nečiní rozdíl ventilátoru vůbec .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že váš procesor má špatný teplotní čidlo. Většina procesorů nebude přehřívat v užívání stejně tak bych si starosti.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| si ji ode mě ok ur ventilátor je v pohodě. pevné disky a spustit mezi 43-50 stupňů tak jen starosti, pokud se její tvorby hluku a zápachu nebo něco |
|
| |||
| |||
| Dobrá, nová PC by měl dorazit během několika příštích týdnů a byla jsem strach, že opuštění této pro většinu z čas běží různé drobnosti (LAN hry, souborový server atd.) by způsobilo poškození, nebo já nebo můj dům lol. Díky stejně chlapi! |
|
| |||
| |||
| [quote = Razer; 108566] Dobrý, nové PC by měl dorazit během několika příštích týdnů a byla jsem strach, že opuštění této pro většinu z čas běží různé drobnosti (LAN hry, souborový server atd.) by mohlo způsobit škodu, nebo já nebo můj dům lol. Díky stejně chlapi! [/quote] Jen dont nálezu v frustraci, že by poškození a jak to vy, pak ve vašem frustation budete házet na PC v celé místnosti, a pravděpodobně i příčinou poškození vašeho domu |
|
| |||
| |||
| speedfan na nastavenou tolerancí, že by se měl pohybovat mezi temps, všechny pocházejí nastaven jako výchozí, když jste poprvé nainstalovat, theyre snadno změnit v config. obrázku se týká toho, jak dobře je teplota uvnitř (možná špatně) tolerance, |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC pokazilo, velmi špatné. Any Ideas Co je třeba vyměnit? | toneus | Obecné Hardware Chat | 4 | 21.září 2009 15:26 |
| I Need Help s Teplota My Procesor | s20cris | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 25.srpna 2009 10:17 |
| Bezpečného Teplota | waxtodonte15 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 15. dubna 2008 06:32 |
| Hardware teploty | blubla | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. dubna 2008 18:47 |
| Monitor teploty CPU | link590o | Obecné Software Chat | 27 | 15. ledna 2008 03:43 |
| Thread Nástroje | |
| |