μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 του Απρίλη 2009, 04:37
Μέλος Ομάδα

Έχοντας πρόσφατα επένδυσε σε κάποιο λογισμικό για να δείτε μερικές θερμοκρασίες τον υπολογιστή μου, νόμιζα ότι όλα ήταν εντάξει. Αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος. Το Σάββατο βραδυπορείας στους 40 βαθμούς (Στάση γέλιο!) Και σκέφτηκα "Λοιπόν, είναι παλιά, θα το κάνω γι 'αυτό", αλλά έτρεξε Hyper PI με 32 εκατομμύρια αριθμούς, διήρκεσε περίπου 30 λεπτά για να κάνει περίπου 24, ή προκειμένου βρόχων, CPU 0 χρήσης για επεξεργαστή και επεξεργαστή 1 (HTT) ήταν και οι δύο σε 100% για όλη τη διάρκεια του υπολογισμού καθήκον του διαχειριστή και σκέφτηκα ότι ήταν μια χαρά, Κοίταξα μου και πάλι η θερμοκρασία ήταν ακόμη 40 βαθμούς .. Ο ανεμιστήρας δεν επιταχυνθεί, δεν υπήρξε καμία αλλαγή σε όλα τα θορύβου ή μεταβολές της θερμοκρασίας και είμαι αρκετά ανήσυχος ότι αν έχω τον υπολογιστή μου με φορτίο πολλά παιχνίδια κλπ, τότε θα ζημία επειδή ο ανεμιστήρας δεν είναι άρση θερμοκρασίες το ταχύτερο θα πρέπει να. Υπολογίζεται Έχω παλιά σπασμένα υλικό ή P4 μου είναι μόνο σε μεγάλες δεν λαμβάνουν ζεστό; = P

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι καταπληκτικό! =)
Old 19 του Απρίλη 2009, 04:47
Μέλος Ομάδα

αλλάξει το σύστημα στο BIOS bud
Old 19 του Απρίλη 2009, 04:49
Μέλος Ομάδα

Ευκολότερη λόγια παρά στην πράξη, έχω ένα από αυτά τα BIOS »που πιπιλίζουν. Είναι περιορισμένη, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα σε αυτό. Μπορώ μόνο να αλλάξετε την ταχύτητα του AGP, πόσο μάλλον ο ανεμιστήρας ταχύτητες, θερμοκρασίες κλπ.
Old 20 Απρ 2009, 13:34
Μέλος Ομάδα

ή ur heatsink και fan κάνει τη σωστή και καλή δουλειά και πάντα stayin ίδια θερμοκρασία, και είναι σωστό αυτό shud αλλαγή
Old 20 Απρ 2009, 14:11
Μέλος Ομάδα

Μόλις ανακάλυψα το πρόγραμμα είναι ανοησίες και δεν λειτουργεί.

SpeedFan μου δίνει τα εξής (ανησυχητικά) αποτελέσματα:

Φωτιά είναι ένα κακό πράγμα έτσι; Πλέον, η ταχύτητα του ανεμιστήρα στα αριστερά δεν κάνει διαφορά σε σχέση με τον ανεμιστήρα, σε όλα ..
Old 20 Απρ 2009, 14:13
Ομάδα Δωρητών

Μοιάζει με τον επεξεργαστή σας έχει ένα κακό θερμικών αισθητήρων.

Οι περισσότεροι επεξεργαστές δεν θα υπερθέρμανση της χρήσης ούτως ή άλλως οπότε δεν θα ανησυχείτε για αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 20 Απρ 2009, 14:14
Μέλος Ομάδα

λάβει από εμένα ok ur ανεμιστήρα είναι μια χαρά. σκληρούς δίσκους τρέχει μεταξύ 43-50 βαθμούς, προκειμένου μόνο ανησυχείς αν κάνει θόρυβο ή τις οσμές και κάτι
Old 20 Απρ 2009, 14:18
Μέλος Ομάδα

Καλή, νέα PC θα πρέπει να φτάσει τις επόμενες εβδομάδες και Ανησυχούσα ότι εξέρχονται από αυτό για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου για την εκτέλεση διαφόρων δυφία (LAN παιχνίδια, file server κλπ) θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη σε αυτή, ή εγώ ή το σπίτι μου lol. Ευχαριστώ ούτως ή άλλως, παιδιά!
Old 20 Απρ 2009, 14:54
Μέλος Ομάδα

[παραθέτω Razer =? 108566] Καλή, νέα PC θα πρέπει να φτάσει τις επόμενες εβδομάδες και Ανησυχούσα ότι εξέρχονται από αυτό για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου για την εκτέλεση διαφόρων δυφία (LAN παιχνίδια, file server κλπ) θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη σε αυτή, ή εγώ ή το σπίτι μου lol. Ευχαριστώ ούτως ή άλλως παιδιά! [/Παραθέτω]

dont hit μόνο στην απογοήτευση, ότι η ζημία θα είναι και τόσο πολύ, τότε σε σας frustation θα ρίξει το PC σε όλη την αίθουσα, και ίσως προκαλέσει ζημιά στο σπίτι σας
Old 20 Απρ 2009, 14:54
Μέλος Ομάδα

speedfan για σας ότι οι ανοχές που θα πρέπει να temps μεταξύ, όλα αυτά που έρχονται ως προεπιλογή κατά την πρώτη εγκατάστασή του, theyre εύκολο να αλλάξει στο config. την εικόνα που σχετίζεται με το πόσο καλά είναι η θερμοκρασία στο εσωτερικό της (ίσως λάθος) ανοχής,
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.