![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nakon što je nedavno uložio u neki softver da vidite neke temperaturama od moj PC, Mislio sam da je sve u redu. Ispada da je u krivu. To subota miruje na 40 stupnjeva (Stop smijeha!) I mislio sam "Pa, to je stara, ja ću se nad njim", ali sam išla Hyper PI s 32 milijuna brojevi, uze oko 30 min da oko 24 ili tako petlje, CPU korištenje za 0 i procesor procesor 1 (HTT) bili su na 100% za vrijeme trajanja zadatka na obračun, rekao je menadžer i Mislio sam da je to dobro, ja pogledao na moj temperatura opet i to je još uvijek 40 stupnjeva .. Ventilatora nije ubrzao, nije bilo buke promijeniti u svim ili promjenu temperature i ja sam prilično zabrinuti da ako imam moj PC pod opterećenjem puno igranje igara itd, onda ću ga, jer je šteta ventilator nije uklanjanjem topline što je to potrebno da bi se. Računati imam stari pokvario hardvera ili je samo moj P4 na veliko ne uzimajući vruće? = P
Bilo koji pomoć bi bilo velik! =) |
|
|
|||
|
|||
|
promijeniti tem u bios pupoljak
|
|
|
|||
|
|||
|
, Rekao je lakše nego što učini, imam jednu od tih BIOS 'da sisanje. To je ograničeno, ne mogu mijenjati ništa na sebi. Ja mogu samo o promjeni brzine AGP, a kamoli brzine ventilatora, temperature i sl.
|
|
|
|||
|
|||
|
ili ur heatsink i ventilator radi svoj posao dobro i pravilno i uvijek ista stayin temp, u to su toni shud promjenu
|
|
|
|||
|
|||
|
Dovoljno je postaviti vanjska programa je smeće i ne radi.
SpeedFan mi sljedeće (zabrinjavajuchim) rezultati: ![]() Vatra je loše zar ne? Plus, na brzinu ventilatora na lijevoj strani ne predstavlja nikakvu razliku u fan na sve .. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To zvuči kao vaš procesor ima loš termalni senzor.
Većina CPU neće pregrijati u korištenju ionako ne bih toliko brinuti o tome.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
odnesite ga od mene ok ur navijač je u redu. tvrde diskove vožnji između 43-50 stupnjeva, tako da samo brinuti ako njezini making buku ili miris u nešto
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobro, novi PC trebali bi stići u sljedećih nekoliko tjedana i bio sam zabrinut da odlaze na ovu većinu vremena za pokretanje raznih bitova (LAN igre, poslužitelja datoteka i sl.) bi uzrokovati oštećenje, ili meni ili mojoj kući lol. Thanks anyway dečki!
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote = Razer; 108566] Dobro, novi PC trebali bi stići u sljedećih nekoliko tjedana i bio sam zabrinut da odlaze na ovu većinu vremena za pokretanje raznih bitova (LAN igre, poslužitelja datoteka i sl.) mogla bi izazvati oštećenje, ili meni ili mojoj kući lol. Thanks anyway dečki! [/quote]
pravedan dont hit u frustracija, koja bi mogla oštetiti oboje ga i ti, onda u svom frustation biste baciti računalo kroz sobu, a vjerojatno nanijeti štetu svojoj kući |
|
|
|||
|
|||
|
speedfan na koje ste postavili tolerancije da bi trebala biti između temps, sve one dolaze postavili kao zadane prilikom prvog instaliranja, oni lako promijeniti u config. odnosi se na sliku kako dobro je temp je unutar (možda pogrešno) tolerancije,
|