kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Processzor hőmérséklet a baj?

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2009, 04:37
Csoport tagja

Default Processzor hőmérséklet a baj?

Miután a közelmúltban ruháztak be néhány szoftver néhány hőmérséklete a PC, azt hittem, minden rendben volt. Kiderült, hogy tévedtem. Ez szombat idle 40 fok (Ne nevess!) És azt gondoltam, "Nos, ez a régi, I'll get over it", de Futottam Hyper PI 32 millió számot, körülbelül 30 perc volt, hogy körülbelül 24 vagy úgy hurkokon, CPU felhasználásának processzor 0 és a processzor 1 (htt) mind a 100%-a tart a fenti számítási feladat igazgató és azt hittem, rendben van, én néztem a hőmérséklet, és még ekkor is 40 fok .. A ventilátor nem felgyorsítása, nem volt zaj változás egyáltalán vagy hőmérséklet változások és én nagyon aggódtam, hogy ha már a PC terhelés alatt rengeteg játék, stb, akkor én is kár, mert a ventilátor nincs eltávolítva hő leggyorsabban ez szükséges. Azt hiszem, hogy a régi tört hardver vagy a P4 is csak a nagy meleg nem kapok? = P

Minden segítséget nagyszerû lenne! =)
Old Április 19 2009, 04:47
Csoport tagja

megváltoztatásához tem a BIOS bud
Old Április 19 2009, 04:49
Csoport tagja

Könnyebb mondani, mint megtenni, van egy ilyen BIOS-t, hogy "szívás. A korlátozott, ez nem változtat semmit rajta. Nem csupán a változás sebessége AGP, nemhogy a ventilátor sebesség, hőmérséklet, stb
Old Április 20 2009, 13:34
Csoport tagja

vagy ur Hűtőborda és ventilátor végzi a dolgát jó és helyes, és mindig stayin azonos hőmérsékletű, és ez helyes-shud változások
Old Április 20 2009, 14:11
Csoport tagja

Csak kiderült, hogy a program szemetet, és nem működik.

SpeedFan adja meg a következő (aggasztó) eredményei:

Tűz egy rossz dolog, igaz? Plusz, a ventilátor sebességét a bal nem tesz különbséget, hogy a ventilátor egyáltalán ..
Old Április 20 2009, 14:13
Donor Group

Úgy hangzik, mint a feldolgozó rossz hőmérsékleti érzékelővel.

Legtöbb CPU-k nem túl a használati anyway úgyhogy nem gond.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 20 2009, 14:14
Csoport tagja

Hidd el nekem OK ur rajongója van jól. merevlemezek távon 43-50 fok között, így egyetlen gond, ha a zaj és a szag, vagy valami
Old Április 20 2009, 14:18
Csoport tagja

Jó, új számítógépre kell megérkezniük a következő pár hét és én aggódom, hogy elhagyja ezt az idő nagy részében a futó különböző bit (LAN játékok, file szerver, stb), akkor okoz kárt, vagy én, vagy a házam lol. Kösz srácok!
Old Április 20 2009, 14:54
Csoport tagja

[quote = Razer; 108566] Jó, új PC kell megérkezniük a következő pár hét és én aggódom, hogy elhagyja ezt az idő nagy részében a futó különböző bit (LAN játékok, file szerver stb) okoz kárt, vagy én, vagy a házam lol. Kösz srácok! [/quote]

Csak dont hit, hogy a csalódottság, amely a sérülés, és akkor, majd a frustation akkor dobja a számítógépen keresztül a szobába, és valószínűleg kárt okoznak a házad
Old Április 20 2009, 14:54
Csoport tagja

A speedfan beállíthatja, hogy a temps tűréshatárok között kell lennie, hogy mind az alapértelmezett beállítás, ha először telepíteni, theyre könnyen változhat a konfiguráció. a kép mennyire kapcsolódik a hőmérséklet nem haladja meg az (esetleg hibás) a tolerancia,
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.