![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Miután a közelmúltban ruháztak be néhány szoftver néhány hőmérséklete a PC, azt hittem, minden rendben volt. Kiderült, hogy tévedtem. Ez szombat idle 40 fok (Ne nevess!) És azt gondoltam, "Nos, ez a régi, I'll get over it", de Futottam Hyper PI 32 millió számot, körülbelül 30 perc volt, hogy körülbelül 24 vagy úgy hurkokon, CPU felhasználásának processzor 0 és a processzor 1 (htt) mind a 100%-a tart a fenti számítási feladat igazgató és azt hittem, rendben van, én néztem a hőmérséklet, és még ekkor is 40 fok .. A ventilátor nem felgyorsítása, nem volt zaj változás egyáltalán vagy hőmérséklet változások és én nagyon aggódtam, hogy ha már a PC terhelés alatt rengeteg játék, stb, akkor én is kár, mert a ventilátor nincs eltávolítva hő leggyorsabban ez szükséges. Azt hiszem, hogy a régi tört hardver vagy a P4 is csak a nagy meleg nem kapok? = P
Minden segítséget nagyszerû lenne! =) |
|
|
|||
|
|||
|
megváltoztatásához tem a BIOS bud
|
|
|
|||
|
|||
|
Könnyebb mondani, mint megtenni, van egy ilyen BIOS-t, hogy "szívás. A korlátozott, ez nem változtat semmit rajta. Nem csupán a változás sebessége AGP, nemhogy a ventilátor sebesség, hőmérséklet, stb
|
|
|
|||
|
|||
|
vagy ur Hűtőborda és ventilátor végzi a dolgát jó és helyes, és mindig stayin azonos hőmérsékletű, és ez helyes-shud változások
|
|
|
|||
|
|||
|
Csak kiderült, hogy a program szemetet, és nem működik.
SpeedFan adja meg a következő (aggasztó) eredményei: ![]() Tűz egy rossz dolog, igaz? Plusz, a ventilátor sebességét a bal nem tesz különbséget, hogy a ventilátor egyáltalán .. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Úgy hangzik, mint a feldolgozó rossz hőmérsékleti érzékelővel.
Legtöbb CPU-k nem túl a használati anyway úgyhogy nem gond.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Hidd el nekem OK ur rajongója van jól. merevlemezek távon 43-50 fok között, így egyetlen gond, ha a zaj és a szag, vagy valami
|
|
|
|||
|
|||
|
Jó, új számítógépre kell megérkezniük a következő pár hét és én aggódom, hogy elhagyja ezt az idő nagy részében a futó különböző bit (LAN játékok, file szerver, stb), akkor okoz kárt, vagy én, vagy a házam lol. Kösz srácok!
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote = Razer; 108566] Jó, új PC kell megérkezniük a következő pár hét és én aggódom, hogy elhagyja ezt az idő nagy részében a futó különböző bit (LAN játékok, file szerver stb) okoz kárt, vagy én, vagy a házam lol. Kösz srácok! [/quote]
Csak dont hit, hogy a csalódottság, amely a sérülés, és akkor, majd a frustation akkor dobja a számítógépen keresztül a szobába, és valószínűleg kárt okoznak a házad |
|
|
|||
|
|||
|
A speedfan beállíthatja, hogy a temps tűréshatárok között kell lennie, hogy mind az alapértelmezett beállítás, ha először telepíteni, theyre könnyen változhat a konfiguráció. a kép mennyire kapcsolódik a hőmérséklet nem haladja meg az (esetleg hibás) a tolerancia,
|