![]() |
|
| |||
| |||
| לאחר השקיעה לאחרונה בחלק תוכנה כדי לראות כמה טמפרטורות המחשב שלי, חשבתי הכל היה בסדר. מסתבר אני טעיתי. זה יום שבת בשעה לפהות 40 מעלות (עצור צוחק!) וחשבתי "נו, זה ישן, אני יהיה להתגבר על זה", אבל אני רץ HYPER Pi עם 32 מיליון מספרים, לקח בערך 30 דקות כדי לעשות זאת, או בערך 24 לולאות, CPU שימוש עבור המעבד המעבד 0 ו 1 (HTT) היו שניהם ב 100% למשך החישוב אמר מנהל המשימות ואני חשבתי שזה היה בסדר, הסתכלתי שוב את הטמפ 'וזה עדיין היה 40 מעלות .. המאוורר לא להאיץ, לא היה רעש בכלל לשנות או שינוי טמפרטורה ואני די מודאג כי אם יש לי את המחשב תחת עומס הרבה משחקים וכו ', אז אני אעשה את זה, כי הנזק הוא לא מעריץ את הסרת החום מהר ככל שזה יהיה צורך. אני צריך לעשות חשבון ישן שבור או חומרה P4 שלי הוא פשוט נהדר לעבר לא התחממות? P = עזרה יהיה נהדר! =) |
|
| |||
| |||
| לשנות את ה-BIOS ב tem נבט |
|
| |||
| |||
| קל יותר לעשות זאת מאשר אמר, יש לי אחד כזה-BIOS 'כי גרועים. הוא מוגבל, לא יכול לשנות שום דבר על זה. אני יכול רק לשנות את המהירות של AGP, תן לבד אוהד במהירויות, טמפרטורות וכו ' |
|
| |||
| |||
| או ur מעריץ heatsink ו עושה את העבודה טוב ראוי ותמיד נשאר באותו זמני, U נכונות לשנות את זה shud |
|
| |||
| |||
| פשוט למצוא את התוכנית הוא זבל והוא לא עובד. SpeedFan נותן לי את הבאים (לדאוג) תוצאות: ![]() אש היא דבר רע נכון? בנוסף, את המהירות של המאוורר בצד שמאל לא משנה את המאוורר בכלל .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נשמע כאילו את המעבד בעל חיישן רע תרמית. רוב CPUs לא לחמם יותר מדי על השימוש בכל מקרה, כך לא הייתי דואג בקשר לזה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לקחת את זה ממני אישור ur מעריץ בסדר. כוננים קשיחים לרוץ בין 43-50 מעלות, כך שרק אם את דואגת רעישה U או משהו מריח |
|
| |||
| |||
| טוב, המחשב החדש צריך להגיע בשבועות הקרובים ואני הייתי מודאג כי משאירים את זה על רוב הזמן להפעלת שונים BITS (יאן משחקים, שרת קבצים וכו ') עלול לגרום לו נזק, או אותי או את הבית שלי LOL. תודה בכל מקרה חבר 'ה! |
|
| |||
| |||
| [quote = Razer; 108566] טוב, המחשב החדש צריך להגיע בשבועות הקרובים ואני הייתי מודאג כי משאירים את זה על רוב הזמן להפעלת שונים BITS (יאן משחקים, שרת קבצים וכו ') עלול לגרום לו נזק, או אותי או את הבית שלי LOL. תודה בכל מקרה חבר 'ה! [/ציטוט] רק dont היכה אותו תסכול, זה יכול לפגוע הן אותו לך, אז את היית frustation לזרוק את המחשב על פני החדר, וכן כנראה לגרום נזק לבית שלך |
|
| |||
| |||
| ב speedfan שתגדיר tolerances כי אמור להיות בין temps, כולם באים לקבוע כברירת מחדל כאשר מתקינים את זה בפעם הראשונה, theyre קל לשנות את תצורת. התמונה מתייחסת גם את האופן שבו הוא זמני בתוך (ואולי טועה) סובלנות, |