mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Procesoriaus temperatūra yra neteisingas?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 19, 2009, 04:37
Narys

Default Procesoriaus temperatūra yra neteisingas?

Atsižvelgdama neseniai investavo į tam programinės įrangos pamatyti kai mano kompiuterio temperatūra, maniau, viskas buvo gerai. Pasirodo, aš klydau. Ji sėdėjo tuščiąja eiga, esant 40 laipsnių (Stop juoko!) Ir aš pagalvojau "Well, it's old, I'll get over it", bet išbėgau Hyper PI su 32 milijonai numerių, buvo apie 30 min tai apie 24 arba kad linijos, CPU naudojimas procesoriaus 0 ir procesorius 1 (HTT) abu buvo ne 100%, skaičiavimo trukmė sakė Task Manager, ir aš maniau, kad buvo gerai, aš mačiau ne mano temperatūra vėl ir vis dar buvo 40 laipsnių .. Ventiliatorius ne pagreitinti, nėra triukšmo pakeisti visą ar temperatūros pokytis, ir aš labai susirūpinęs, kad jei aš turiu savo kompiuterio apkrova daug žaidimų ir tt, tai aš ją pažeisti, nes ventiliatorius yra ne panaikinti šiluma taip greitai, kaip tai reikia. Skaitytis turiu sena įranga neveikia arba mano P4 yra didelis ne tik negauna karšta? = P

Any help Būtų puiku! =)
Old Balandis 19, 2009, 04:47
Narys

Pakeiskite BIOS BUD tem
Old Balandis 19, 2009, 04:49
Narys

Lengviau pasakyti nei padaryti, turiu vieną iš šių BIOS ", kuri čiulpia. Tai ribotas, negali nieko keisti jame. Aš galiu tik apie pokyčius AGP greitis, jau nekalbant apie ventiliatoriaus greičio, temperatūros ir tt
Old Balandis 20, 2009, 13:34
Narys

ar UR HEATSINK ir ventiliatorius atlieka savo darbą gerai ir teisingai, ir visada stayin pats temp, ir ar teisingai ji shud kaita
Old Balandis 20, 2009, 14:11
Narys

Tiesiog sužinojau programa šiukšles ir neveikia.

SpeedFan suteikia man taip (grėsmingai) rezultatai:

Ugnis yra blogas dalykas, tiesa? Plius, iš kairėje ventiliatoriaus greičio nėra skirtumo, ventiliatorius, visiems ..
Old Balandis 20, 2009, 14:13
Donorų grupės

It sounds like your Procesorius bloga šilumos daviklis.

Dauguma CPU nebus perkaisti ir naudojimas vis tiek, kad aš ne worry about it.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 20, 2009, 14:14
Narys

take it from me ok ur ventiliatorius yra gerai. kietus diskus paleisti tarp 43-50 laipsnių, o tik pasirūpinti, jei jos priėmimo arba triukšmo ir kvapo kažkas
Old Balandis 20, 2009, 14:18
Narys

Geras, naują kompiuterį, turėtų atvykti artimiausiomis savaitėmis ir buvau susirūpinęs, kad palieka šį daugumą veikia įvairūs antgaliai laiko (LAN žaidimų serverio failus ir tt) būtų padaryta žala, arba aš arba mano namuose lol. Thanks anyway guys!
Old Balandis 20, 2009, 14:54
Narys

[quote = Razer; 108.566] Gera, naują kompiuterį, turėtų atvykti artimiausiomis savaitėmis ir buvau susirūpinęs, kad palieka šį daugumą veikia įvairūs antgaliai laiko (LAN žaidimų serverio failus ir tt) galėtų padaryti žalos, arba aš arba mano namuose Lol. Thanks anyway guys! [/quote]

just dont hit jį į nusivylimą, kad pakenktų ji ir jums, tai jūsų frustation galėtumėte išmesti per kambarį PC, ir galbūt pakenkti Jūsų namuose
Old Balandis 20, 2009, 14:54
Narys

dėl speedfan galite nustatyti leistinus nuokrypius, kad temps turėtų būti tarp, visi jie atėjo nustatyti kaip numatytąją, kai pirmą kartą jį įdiegti, theyre lengvai pakeisti konfigūracijos. foto susijęs su tuo, kaip temp tai per (galbūt klaidingas), tolerancijos,
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.