![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kam nesen ieguldīti dažas programmatūras redzēt dažus no mana datora temperatūru, es domāju, viss bija labi. Izrādās, man nebija taisnība. Tā sēdēja idle pie 40 grādiem (Stop smieties!), Un es domāju "Nu, tas ir vecs, es nopirkšu tam pāri", bet es ilga Hyper PI 32 miljoni numuru, bija aptuveni 30 min darīt 24 vai tik cilpas, CPU izmantošana 0 pārstrādātājs un pārstrādātājs 1 (htt) bija gan 100% apmērā ilgumu aprēķina šo uzdevumu menedžeris, un es domāju, tas ir naudas sods, es paskatījās man ir temperatūra no jauna un tas joprojām bija 40 grādi .. Ventilatora nebija paātrināt nebija trokšņa izmaiņām visos vai temperatūras izmaiņas, un es esmu diezgan noraizējies, ka, ja es datoru ar slodzi daudz spēlējot spēles utt, tad es sabojās to, jo ventilatora nav izņēmis siltuma, cik ātri vien tas nepieciešams. Saskaitīt Es esmu vecs sadalīti aparatūras vai manu P4 ir vienkārši lieliski nesaņemu karsts? = P
Any help, būtu lieliski! =) |
|
|
|||
|
|||
|
mainīt tem in BIOS bud
|
|
|
|||
|
|||
|
Vieglāk pateikt, nekā izdarīt, man ir viens no šiem BIOS ", kas suck. Tas ir ierobežots, nevar mainīt neko par to. Es varu tikai par pārmaiņu ātrums AGP, nemaz nerunājot par ventilatora apgriezieniem, temperatūru uc
|
|
|
|||
|
|||
|
vai ur Heatsink un ventilatoru dara savu darbu labi un pareizi, un vienmēr stayin pats, temp u ir pareizi to shud maiņa
|
|
|
|||
|
|||
|
Tikko uzzināja programma ir atkritumi un nedarbojas.
SpeedFan dod man šādi (satraucošs) rezultātus: ![]() Uguns ir slikti vai ne? Plus, ātrumu ventilatoru pa kreisi padara to ventilatoru nav atšķirības visos .. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas izklausās jūsu procesors ir slikts siltuma sensors.
Lielākā daļa CPU nebūs pārkarsēt saziņas izmantošanu anyway, lai man nebūtu jāuztraucas par to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ņemt to no manis ok ur ventilators naudas sodu. cieto disku palaist no 43-50 grādiem, lai tikai uztraukties, ja tā pieņemšanas troksni vai smaku u kaut ko
|
|
|
|||
|
|||
|
Labs, jauns dators jāierodas tuvāko nedēļu laikā, un es biju noraizējies, ka pamet šo lielāko daļu laika, kas darbojas uz dažādām bitiem (Lan spēles, failu serveris utt) varētu radīt kaitējumu, vai mani vai manu mājas lol. Thanks anyway guys!
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote = Razer; 108.566] Labs, jauns dators jāierodas tuvāko nedēļu laikā, un es biju noraizējies, ka pamet šo lielāko daļu laika, kas darbojas uz dažādām bitiem (Lan spēles, failu serveris utt) radītu kaitējumu, vai mani vai manu mājas lol. Thanks anyway guys! [/quote]
tikai dont hit to vilšanās, kas kaitē gan tā, gan jūs, tad jūsu frustation jūs varētu iemest pc visā telpā un, iespējams, rada kaitējumu Jūsu mājai |
|
|
|||
|
|||
|
par speedfan iestatīts pielaides, ka temps ir starp tiem, tie visi ir uzstādīt kā noklusēto, kad pirmo reizi instalēt, theyre viegli mainīt config. attēls attiecas uz to, kā arī temp atrodas (iespējams nepareizi) tolerance,
|