![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po niedawno zainwestowali w niektórych oprogramowania obejrzeć temperatury mojego komputera, myślałem wszystko było w porządku. Okazuje się, to się myliłem. Jest sobota bezczynności wynosi 40 stopni (stop laughing!) I pomyślałem "Cóż, jest to stary, I'll get over it", ale wpadłem Hyper PI z 32 milionów numerów, trwała około 30 min do około 24 lub więcej pętli, procesor Wykorzystanie procesora do 0 i procesor 1 (htt) były w 100% na czas obliczeń powiedział zadanie i pomyślałem było dobrze, patrzyłem na moje temperatury ponownie i to jeszcze 40 stopni .. Wentylator nie przyspieszać, nie było hałasu zmienić w całości lub zmiany temperatury i jestem bardzo zmartwiony, że jeśli mam PC pod obciążeniem wiele gier itp., a następnie będę uszkodzenie wentylatora, ponieważ nie jest usunięcie ciepła, tak szybko jak to konieczne. Odliczać Mam stary uszkodzony sprzęt lub mój P4 jest wielki nie otrzymujesz na gorąco? = P Any help would be great! =) |
|
| |||
| |||
| zmiany w tym BIOS bud |
|
| |||
| |||
| Łatwiej powiedzieć niż zrobić, mam jeden z tych BIOS ", który suck. Jest to ograniczone, nie można zmienić cokolwiek na jej temat. Mogę tylko zmienić szybkość AGP, nie mówiąc już o prędkości wentylatora, temperatury itp. |
|
| |||
| |||
| lub ur Radiator i wentylator wykonuje swoje zadania właściwej i zawsze sam stayin temp, i są poprawne to shud zmian |
|
| |||
| |||
| Wystarczy znaleźć się w programie jest śmieci i nie działa. SpeedFan daje mi następujące (niepokojące) wyniki: ![]() Ogień jest złe prawo? Plus, prędkość wentylatora na lewo nie ma wpływu na wentylator w ogóle .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi to jak Twój procesor ma złe czujników termicznych. Większość procesorów nie przegrzać w wykorzystaniu i tak, więc nie martw się o to.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| go ode mnie ok ur wentylator jest dobrze. dyski twarde uruchomić pomiędzy 43-50 stopni więc martwić, jeśli tylko jej czyniąc hałasu lub zapachu i coś |
|
| |||
| |||
| Dobre, nowe PC powinna dotrzeć w ciągu najbliższych kilku tygodni i był zmartwiony, że pozostawienie tej sprawie większość czasu na prowadzenie różnych bitów (Lan gry, serwer plików, itp.) mogą spowodować uszkodzenie, lub do mnie i mój dom lol. Anyway thanks guys! |
|
| |||
| |||
| [quote = Razer; 108566] Dobre, nowe PC powinna dotrzeć w ciągu najbliższych kilku tygodni i był zmartwiony, że pozostawienie tej sprawie większość czasu na prowadzenie różnych bitów (Lan gry, serwer plików, itp.) spowodowałoby szkody dla niego, lub do mnie i mój dom lol. Anyway thanks guys! [/quote] Nie wystarczy trafić w frustrację, które mogłyby uszkodzić zarówno i ci, a następnie w frustation chcesz rzucać PC całym pokoju i prawdopodobnie uszkodzić swój dom |
|
| |||
| |||
| speedfan ustawione na tolerancje, że czas należy między wszystkie one pochodzą ustawić jako domyślny, jeśli najpierw zainstalować go theyre łatwo zmienić w konfiguracji. odnosi się do obrazu, jak dobrze jest w temp. (ewentualnie źle) tolerancji |