![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| După ce a investit recent în unele software-ul pentru a vedea unele temperaturi de PC-ul meu, m-am gandit tot a fost bine. Se pare m-am înşelat. Este sâmbătă inactiv la 40 de grade (Stop râs!) Si m-am gandit "Ei bine, e vechi, voi trece peste asta", dar am fugit Hyper PI cu 32 de milioane de numere, a avut aproximativ 30 de minute pentru a face sau de aproximativ 24 de astfel buclele, CPU utilizare de procesor 0 şi procesor 1 (HTT) au fost de ambele la 100% pe durata de calcul a spus Task Manager şi am crezut că e bine, m-am uitat la mine temperatura din nou si a fost încă 40 de grade .. Ventilatorul nu a accelera, nu a existat nici o schimbare de zgomot sau de la toate schimbările de temperatură şi Sunt destul de îngrijorat că, dacă am PC-ul meu în sarcină mult juca jocuri, etc, atunci o voi face eu daune, pentru că ventilatorul nu este eliminarea căldură cât mai repede, ar trebui să. Recunosc am rupt vechi hardware sau P4 mea este doar o mare de a nu arde? = P Orice ajutor ar fi grozav! =) |
|
| |||
| |||
| schimba tem în BIOS BUD |
|
| |||
| |||
| Mai uşor decât a spus făcut, am una din aceste BIOS-ul ", care se suge. Este limitat, nu poate schimba nimic pe ea. Nu pot schimba doar despre viteza de AGP, să nu mai vorbim de fan viteze, temperaturi, etc |
|
| |||
| |||
| sau ur heatsink ventilator şi este sa faci treaba bine şi în mod corect şi întotdeauna acelaşi stayin temp, u sunt corecte shud-o schimbare |
|
| |||
| |||
| Doar aflat programului este de gunoaie şi nu funcţionează. SpeedFan îmi dă următoarele (îngrijorătoare) rezultatele: ![]() Foc este un lucru rău nu-i asa? În plus, viteza de ventilatorul de pe partea stângă, nu face nici o diferenţă la ventilator la toate .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare ca dvs. dispune de un procesor de rău senzor termic. Cele mai multe procesoare nu va supraîncălzi în utilizare oricum aşa că nu ar face griji.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ia-o de la mine ok ur ventilator este în regulă. hard disk-uri rula între 43-50 de grade astfel doar în cazul în care vă faceţi griji de luare de zgomot sau miros u ceva |
|
| |||
| |||
| Bun, noi PC-ul ar trebui să ajungă în următoarele câteva săptămâni şi am fost îngrijorată că ies de pe aceasta de cele mai multe ori pentru a rula diferite biţi (LAN jocuri, server de fişiere, etc) ar duce la deteriorarea acesteia, sau de mine sau de casa mea, lol. Multumesc oricum baieti! |
|
| |||
| |||
| [quote = Razer; 108566] Buna, noul PC-ul ar trebui să ajungă în următoarele câteva săptămâni şi am fost îngrijorată că ies de pe aceasta de cele mai multe ori pentru a rula diferite biţi (LAN jocuri, server de fişiere, etc) ar cauza daune la acesta, sau de mine sau de casa mea, lol. Multumesc oricum baieti! [/cita] doar dont lovit-o în frustrare, care ar deteriora atât ea si tine, apoi, în frustation dvs. v-ar arunca de bucăţi în întreaga cameră, şi, probabil, pentru a provoca daune casa ta |
|
| |||
| |||
| speedfan pe care l-aţi stabilit toleranţe că ar trebui să fie între temps, acestea toate se stabili ca implicit de la prima instalare, theyre uşor să se schimbe în config. de imagine se referă la cât de bine a temp este în (posibil greşit) toleranţă, |
![]() |
|
| Marcaje |