menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Teplota procesoru je zle?

Reply

Thread Tools
Old 19. apríla 2009, 04:37
Člen Skupina

Default Teplota procesoru je zle?

S nedávno investovala v niektorých softvérových vidieť teploty môjho PC, myslel som, že všetko bolo v poriadku. Ukázalo sa, že som sa mýlil. Je sobota voľnobehu na 40 stupňov (Stop smeje!) A myslel som, že "No, je to starý, budem mať nad ňou", ale já běžel Hyper PI s 32 miliónov položiek, trvalo asi 30 minút na to asi 24 alebo tak slučky, CPU pre použitie procesora 0 a procesor 1 (HTT) boli vo výške 100% po dobu trvania výpočte povedal úlohou manažéra a myslel som, že to bolo v pohode, ja si mám teplotu a opäť to bolo ešte 40 stupňov .. Ventilátora nebol urýchliť, neexistoval žiadny hluk zmeniť vôbec, alebo zmeny teploty a mám docela strach, že keď budem mať počítač pod zaťažením hodně hraní hier, atď, potom budem škoda, pretože ventilátor nie je odstraňovanie teplo tak rýchlo, ako by bolo potrebné. Asi som starý členia hardvéru alebo moja P4 je skvelé na Nedostávame horúce? = P

Pomôcť by to skvelé! =)
Old 19. apríla 2009, 04:47
Člen Skupina

zmeniť tem v bios bud
Old 19. apríla 2009, 04:49
Člen Skupina

Jednoduchšie povedať ako urobiť, som jeden z týchto BIOS ', že nič. Je to obmedzený, nemôže zmeniť nič na tom. Môžem len o zmenu rýchlosti AGP, natož otáčok ventilátorov, teploty apod
Old 20. apríl 2009, 13:34
Člen Skupina

alebo ur chladič a ventilátor sa robí svoju prácu dobré a správne a stayin vždy rovnaká teplota, a je správne, že shud zmeny
Old 20. apríl 2009, 14:11
Člen Skupina

Jednoducho zistili, že program je nezmysel a nefunguje.

SpeedFan mi dáva nasledujúce (znepokojujúcejšia) výsledky:

Požiaru je zlá vec, že jo? Plus, rýchlosť ventilátora na ľavej nerobí rozdiel ventilátora vôbec ..
Old 20. apríl 2009, 14:13
Darcu Skupina

Vyzerá to, že váš procesor má zlý teplotný snímač.

Väčšina procesorov nebude prehrievať v užívaní rovnako tak by som si starosti.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 20. apríl 2009, 14:14
Člen Skupina

si ju odo mňa ok ur ventilátor je v pohodě. pevné disky a spustiť medzi 43-50 stupňov tak len starosti, ak sa jej tvorby hluku a zápachu alebo niečo
Old 20. apríl 2009, 14:18
Člen Skupina

Dobrá, nové PC by mal prísť v priebehu niekoľkých nasledujúcich týždňov a bola som strach, že opustenie tejto pre väčšinu z čas beží rôzne drobnosti (LAN hry, súborový server atď) by spôsobilo poškodenie, alebo já alebo môj dom lol. Vďaka rovnako chlapi!
Old 20. apríl 2009, 14:54
Člen Skupina

[quote = Razer; 108566] Dobré, nové PC by mal prísť v priebehu niekoľkých nasledujúcich týždňov a bola som strach, že opustenie tejto pre väčšinu z čas beží rôzne drobnosti (LAN hry, súborový server atď) by mohlo spôsobiť škodu, alebo já alebo môj dom lol. Vďaka rovnako chlapi! [/quote]

Len dont nálezu v frustrácii, že by poškodenia a ako to vy, potom vo vašom frustation budete hádzať na PC v celej miestnosti, a pravdepodobne aj príčinou poškodenia vášho domu
Old 20. apríl 2009, 14:54
Člen Skupina

SpeedFan na nastavenú toleranciou, že by sa mal pohybovať medzi temps, všetky pochádzajú nastavený ako predvolené, keď ste prvýkrát nainštalovať, theyre ľahko zmeniť v config. obrázku sa týka toho, ako dobre je teplota vo vnútri (možná špatně) tolerancie,
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC pokazilo, veľmi zlé. Any Ideas Čo treba vymeniť? toneus Všeobecné Hardware Chat 4 21.září 2009 15:26
I Need Help s Teplota My Procesor s20cris Procesory, základné dosky & RAM 1 25.srpna 2009 10:17
Bezpečného Teplota waxtodonte15 Procesory, základné dosky & RAM 8 15. apríla 2008 06:32
Hardware teploty blubla Všeobecné Hardware Chat 1 5. apríla 2008 18:47
Monitor teploty CPU link590o Všeobecné Software Chat 27 15. januára 2008 03:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.