![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Након што је недавно уложио у неки софтвер да видите неке температурама од мој ПЦ, Мислио сам да је све у реду. Испада да је у криву. То субота мирује на 40 степени (Стоп смијеха!) И мислио сам "Па, то је стара, ја ћу се над њим", али сам ишла Хыпер ПИ са 32 милиона бројеви, узе око 30 мин да око 24 или тако петље, ЦПУ коришћење за 0 и процесор процесор 1 (ХТТ) били су на 100% за време трајања задатка на обрачун, рекао је менаџер и Мислио сам да је то добро, ја погледао на мој температура опет и то је још увек 40 степени .. Вентилатора није убрзао, није било буке променити у свим или промену температуре и ја сам прилично забринути да ако имам мој ПЦ под оптерећењем пуно играње игара итд, онда ћу га, јер је штета вентилатор није уклањањем топлоте што је то потребно да би се. Рачунати имам стари покварио хардвера или је само мој П4 на велико не узимајући вруће? = П Било који помоћ би било велик! =) |
|
| |||
| |||
| променити тем у БИОС-пупољак |
|
| |||
| |||
| , Рекао је лакше него што учини, имам једну од тих БИОС 'да сисање. То је ограничено, не могу мењати ништа на себи. Ја могу само о промени брзине АГП, а камоли брзине вентилатора, температуре и сл |
|
| |||
| |||
| или ур хеатсинк и вентилатор ради свој посао добро и правилно и увек иста стаыин темп, у то су тони схуд промену |
|
| |||
| |||
| Довољно је поставити вањска програма је смеће и не ради. СпеедФан ми следеће (забрињавајуцхим) резултати: ![]() Ватра је лоше зар не? Плус, на брзину вентилатора на левој страни не представља никакву разлику у фан на све .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То звучи као ваш процесор има лош термалним сензор. Већина ЦПУ неће прегријати у коришћењу ионако не бих толико бринути о томе.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| однесите га од мене ок ур навијач је у реду. тврде дискове вожњи између 43-50 степени, тако да само бринути ако њени макинг буку или мирис у нешто |
|
| |||
| |||
| Добро, нови ПЦ требало би да стигне у наредних неколико недеља и био сам забринут да одлазе на ову већину времена за покретање разних битова (ЛАН игре, сервера датотека и сл) би да изазове оштећење, или мени или мојој кући лол. Тханкс Аныуаы момци! |
|
| |||
| |||
| [куоте = Разер; 108566] Добро, нови ПЦ требало би да стигне у наредних неколико недеља и био сам забринут да одлазе на ову већину времена за покретање разних битова (ЛАН игре, сервера датотека и сл) могла би да изазове оштећење, или мени или мојој кући лол. Тханкс Аныуаы момци! [/куоте] праведан донт хит у фрустрација, која би могла оштетити обоје га и ти, онда у свом фрустатион бисте роад рачунар кроз собу, а вероватно нанесу штету својој кући |
|
| |||
| |||
| спеедфан на које сте поставили толеранције да би требало да буде између Темпс, све оне долазе поставили као подразумеване приликом првог инсталирања, они лако променити у цонфиг. односи се на слику како добро је темп је унутар (можда погрешно) толеранције, |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ-кренуло наопако, Веома Погрешно. Било које идеје шта треба да се замени? | тонеус | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 21. Јул 2009 15:26 |
| Ми је потребна помоћ са Моје температура процесора | с20црис | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 25 Авг 2009 10:17 |
| Сафе Температура | уакстодонте15 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 15 април 2008 06:32 |
| Хардуаре температура | блубла | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 април 2008 18:47 |
| ЦПУ Температуре Монитор | линк590о | Уопштено Софтуаре Цхат | 27 | 15 јануар 2008 03:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |