![]() |
|
| |||
| |||
| Son zamanlarda bazı yazılım benim bilgisayar bazı sıcaklıkları görmek için yatırım olan bütün güzel olduğunu düşündüm. Dışarı Yanılmışım açar. Bu boşta 40 derece at (gülüyor Dur!) Ve "Evet, bu eski's düşünce, ben üzerinden alırsınız" Cumartesi ama 32 milyon numaraları ile, Hiper PI koştum hakkında yapmak için yaklaşık 30 dakika sürdü 24 kadar döngüler, CPU işlemci 0 ve işlemci 1 (HTT) kullanım için de% 100 hesaplama boyunca vardı görev yöneticisi ve bunu iyi olduğunu düşündüm, benim sıcaklıkta tekrar baktım ve hala 40 derece olduğunu söyledi .. Fan, tüm sıcaklık değişim hiçbir gürültü değiştirmek olduğunu hızlandırmak vermedi ve ben oldukça Bir sürü oyunlar vs oynarken yük altında, benim bilgisayar çünkü fan çıkarmadan olmadığını sonra onu zarar verir endişe ediyorum hızlı ısı olarak gerekir. Ben eski bozuk donanım veya P4 saymak sadece ısınırsa değil harika? = P Herhangi bir yardım çok iyi olurdu! =) |
|
| |||
| |||
| BIOS başından bu TEM değiştirmek |
|
| |||
| |||
| Daha kolay yapılması daha söyledi, ben bu BIOS o berbat olmak. Bu, üzerinde hiçbir şey değiştiremez sınırlı's. Ben sadece, AGP ve hızını değiştirebilirsiniz yalnız fan hızını, sıcaklıkları vb izin |
|
| |||
| |||
| veya UR heatsink ve fan, u doğru değiştirmek shud aynı ısı işini iyi ve doğru ve her zaman stayin yapıyor |
|
| |||
| |||
| Sadece program çöp ve öğrendim çalışmaz. SpeedFan bana aşağıdaki (kaygı) sonuçları verir: ![]() Yangın kötü bir şey değil mi? Ayrıca, soldaki hayranıyım en hızlı tüm .. bu yelpaze için bir fark yaratıyor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu işlemci gibi sesler kötü bir ısı sensörü var. En CPU'ları kullanım olarak zaten bu yüzden bu konuda endişelenmenize wouldn't ısınmak değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yaz götürün UR hayranıyım tamam iyi. sabit sürücüler 43-50 derece arasında çalıştırmak için sadece endişe varsa onun yaparken gürültü veya U kokusu şey |
|
| |||
| |||
| İyi, yeni PC önümüzdeki birkaç hafta içinde ve ulaşır Bir çok çeşitli bit çalıştırmak için zaman bu bırakarak (LAN oyunlar, sunucu vb dosyası) için hasar veya yaz veya ev lol neden olacak endişeli oldu. Yine de teşekkürler çocuklar! |
|
| |||
| |||
| [quote = Razer; 108566] İyi, yeni PC önümüzdeki birkaç hafta içinde ve ulaşır Bir çok çeşitli bit çalıştırmak için zaman bu bırakarak (LAN oyunlar, sunucu vb dosyası) endişeli olduğu ona zarar veya yaz veya ev lol neden olur. Yine de teşekkürler çocuklar! [/quote] Sadece hayal kırıklığı içinde bulunanlar, her iki zarar edeceğini ve sonra frustation size oda arasında bilgisayar atmak, ve muhtemelen evinize zarar dont |
|
| |||
| |||
| size tolerans bu temps arasında olmalıdır ayarlamak speedfan üzerinde, hepsi zaman ilk kurmak varsayılan olarak, gelen ayar değiştirmek kolay theyre. resme ne kadar iyi ısı ve (belki yanlış içinde), hoşgörü ilgili |
![]() |
|
| Bookmarks |