менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Температура процесора не так?

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 квітня 2009, 04:37
Член групи

Default Температура процесора не так?

Нещодавно інвестував в деяких програмних побачити деякі температура мого комп'ютера, я думав, що все було чудово. Виявляється, я помилявся. Вона сиділа простою на 40 градусів (Перестаньте сміятися!), І я подумав: "Ну, це старі, I'll Get Over It", але я побіг Hyper П.І. з 32 млн номерів, займає близько 30 хвилин, щоб зробити близько 24 або близько того петлями, процесор Використання процесора 0 і 1 процесор (HTT) були на 100% протягом усього терміну розрахунків сказав менеджер завдань, і я подумав, що це чудово, я подивився на мене температура знову, і вона ще 40 градусів .. Вентилятор не прискорити, не було шуму змін на всіх або зміни температури, і я дуже турбувався, що якщо у мене є комп'ютер під навантаженням багато ігор і т.д., то я буду його пошкодити так як вентилятор не знімаючи тепла так само швидко, як це буде необхідно. Думаєш, я є старі сломанной апаратної чи мій P4 просто чудово, не жарко? = P

Будь-яка допомога буде здорово! =)
Old 19 квітня 2009, 04:47
Член групи

Зміна температури в BIOS бутон
Old 19 квітня 2009, 04:49
Член групи

Легше сказати, ніж зробити, я, що одна з цих смоктати BIOS. Вона обмежена, не можуть змінити що-небудь на ньому. Я можу тільки про зміну швидкості AGP, не кажучи вже про швидкість обертання вентиляторів, температури т.д.
Old 20 квітня 2009, 13:34
Член групи

Ура або радіатор і вентилятор робить свою роботу добре і належного і завжди Stayin ж темпі, U правильно його шуд змін
Old 20 квітня 2009, 14:11
Член групи

Тільки що дізнався, програма сміття і не працює.

SpeedFan мені дає наступне (тривожної) Результати:

Вогонь погано правильно? Крім того, швидкість вентилятора на лівому байдуже, вентилятор на всіх ..
Old 20 квітня 2009, 14:13
Донор групи

Схоже, ваш процесор має погану теплових датчиків.

Більшість процесорів не перегріватиметься у використанні в будь-якому випадку я б не турбуватися про це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 квітня 2009, 14:14
Член групи

Take It From Me OK ур вентилятора штрафу. Жорсткі диски курсують між 43-50 градусами це тільки турбуватися, якщо його робити шум або щось у запах
Old 20 квітня 2009, 14:18
Член групи

Добре, новий ПК повинен прибути в найближчі кілька тижнів, і я побоювався, що залишаючи це на велику частину часу для виконання різного бітів (мережеві ігри, файл-сервер і т.д.) призведе до його пошкодження, або мені або моїм будинком LOL. Завдяки все одно хлопці!
Old 20 квітня 2009, 14:54
Член групи

[цитата = Razer; 108566] Добре, новий ПК повинен прибути в найближчі кілька тижнів, і я побоювався, що залишаючи це на велику частину часу для виконання різного бітів (мережеві ігри, файл-сервер і т.д.) б призвести до його пошкодження, або мені або моїм будинком LOL. Завдяки все одно хлопці! [/QUOTE]

просто Dont Hit його в розпач, що завдавало б шкоди і він, і вам, то в вашому frustation вас кине ПК через всю кімнату, і, ймовірно, призвести до пошкодження будинків
Old 20 квітня 2009, 14:54
Член групи

на SpeedFan ви встановите допуски, що Temps повинно бути між ними, усі вони встановити за замовчуванням при першій установці його, Theyre легко змінити в конфігураційних файлів. малюнок відноситься до того, як темп знаходиться в межах (можливо, неправильно) терпимість,
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? toneus Генеральний обладнання чат 4 21 вересня 2009 15:26
Мені потрібна допомога з температурою Мій процесор s20cris Процесори, материнські плати RAM & 1 25 серпня 2009 10:17
Безпечний температурний waxtodonte15 Процесори, материнські плати RAM & 8 15 квітня 2008 06:32
Обладнання температура blubla Генеральний обладнання чат 1 5 квітня 2008 18:47
Монітор температури процесора link590o General Software чат 27 15 січня 2008 03:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.