![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно інвестував в деяких програмних побачити деякі температура мого комп'ютера, я думав, що все було чудово. Виявляється, я помилявся. Вона сиділа простою на 40 градусів (Перестаньте сміятися!), І я подумав: "Ну, це старі, I'll Get Over It", але я побіг Hyper П.І. з 32 млн номерів, займає близько 30 хвилин, щоб зробити близько 24 або близько того петлями, процесор Використання процесора 0 і 1 процесор (HTT) були на 100% протягом усього терміну розрахунків сказав менеджер завдань, і я подумав, що це чудово, я подивився на мене температура знову, і вона ще 40 градусів .. Вентилятор не прискорити, не було шуму змін на всіх або зміни температури, і я дуже турбувався, що якщо у мене є комп'ютер під навантаженням багато ігор і т.д., то я буду його пошкодити так як вентилятор не знімаючи тепла так само швидко, як це буде необхідно. Думаєш, я є старі сломанной апаратної чи мій P4 просто чудово, не жарко? = P Будь-яка допомога буде здорово! =) |
|
| |||
| |||
| Зміна температури в BIOS бутон |
|
| |||
| |||
| Легше сказати, ніж зробити, я, що одна з цих смоктати BIOS. Вона обмежена, не можуть змінити що-небудь на ньому. Я можу тільки про зміну швидкості AGP, не кажучи вже про швидкість обертання вентиляторів, температури т.д. |
|
| |||
| |||
| Ура або радіатор і вентилятор робить свою роботу добре і належного і завжди Stayin ж темпі, U правильно його шуд змін |
|
| |||
| |||
| Тільки що дізнався, програма сміття і не працює. SpeedFan мені дає наступне (тривожної) Результати: ![]() Вогонь погано правильно? Крім того, швидкість вентилятора на лівому байдуже, вентилятор на всіх .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, ваш процесор має погану теплових датчиків. Більшість процесорів не перегріватиметься у використанні в будь-якому випадку я б не турбуватися про це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Take It From Me OK ур вентилятора штрафу. Жорсткі диски курсують між 43-50 градусами це тільки турбуватися, якщо його робити шум або щось у запах |
|
| |||
| |||
| Добре, новий ПК повинен прибути в найближчі кілька тижнів, і я побоювався, що залишаючи це на велику частину часу для виконання різного бітів (мережеві ігри, файл-сервер і т.д.) призведе до його пошкодження, або мені або моїм будинком LOL. Завдяки все одно хлопці! |
|
| |||
| |||
| [цитата = Razer; 108566] Добре, новий ПК повинен прибути в найближчі кілька тижнів, і я побоювався, що залишаючи це на велику частину часу для виконання різного бітів (мережеві ігри, файл-сервер і т.д.) б призвести до його пошкодження, або мені або моїм будинком LOL. Завдяки все одно хлопці! [/QUOTE] просто Dont Hit його в розпач, що завдавало б шкоди і він, і вам, то в вашому frustation вас кине ПК через всю кімнату, і, ймовірно, призвести до пошкодження будинків |
|
| |||
| |||
| на SpeedFan ви встановите допуски, що Temps повинно бути між ними, усі вони встановити за замовчуванням при першій установці його, Theyre легко змінити в конфігураційних файлів. малюнок відноситься до того, як темп знаходиться в межах (можливо, неправильно) терпимість, |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? | toneus | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 вересня 2009 15:26 |
| Мені потрібна допомога з температурою Мій процесор | s20cris | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 25 серпня 2009 10:17 |
| Безпечний температурний | waxtodonte15 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 15 квітня 2008 06:32 |
| Обладнання температура | blubla | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 квітня 2008 18:47 |
| Монітор температури процесора | link590o | General Software чат | 27 | 15 січня 2008 03:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |