![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам били движение на Folding @ Home графичен клиент за добро време, но напоследък взех гмуркане в SMP версия. Аз непрекъснато следи моята CPU време за своя OC'd. Работещи графичните клиента тя никога не budged от 40'C но сега, че съм зареден тя 100% след няколко дни той може да постигне следното, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Да започнем с Предполагам моята Tuniq кула не беше седнал правилно затова сме събота него и всичко е все същото. Имам коментира в миналото, че това е какво да се тревожиш, температура мъдри, и съм ОК с тези конкретни време. Моят въпрос е: Какво е пляскане с ядра 0 и 1? Това ли е нормално? Съвети за това как да се намали това ще ме силно appriciated, както винаги. Кийт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не използвайте coretemp, това е доста ужасно, доколкото е надеждна температури Go (Tmax е объркано). Опитайте Intel Термичен анализ инструмента и да видим, ако има разлика в същото време между ядра. Неравномерното разпределение съединение може да го направи, но ако сте го reseated ..
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора на въглерод, а показанията са същите, с Intel инструмент. Аз съм, че отново ще седне и да помислите за някои lapping докато му се, аз ще ви позволи да знаете резултата. Кийт. |
|
| |||
| |||
| Полочиха както на процесора и Tuniq кула и Радвам се да се каже, че тя е намалена на ядрото температура значително в ядра 0 и 1. След lapping, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Един нещо АЗ арго повярвам колко много е той да ги двете гладки ... Иш, векове ........... Все пак мисля, DONT своята добра все пак, но съм щастлива ntl. Не е за припадък сърце .. Вода и CPU ...... ![]() ![]() Кийт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но резултатите са струва