![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ήδη τη λειτουργία του Folding @ home γραφικών πελάτη για ένα καλό, ενώ τώρα, αλλά πρόσφατα πήρε τη μεγάλη απόφαση στο SMP έκδοση. Θα παρακολουθεί συνεχώς μου CPU temps ως OC'd. Διεξαγωγή του πελάτη γραφικών ποτέ δεν προϋπολογισμού από 40'C αλλά τώρα που έχω φορτωθεί είναι 100% μετά από μερικές ημέρες μπορεί να χτυπήσει τα ακόλουθα, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Για να ξεκινήσω με υπέθεσα Tuniq πύργο μου δεν κάθονται σωστά έτσι εκ νέου το Σάββατο και τα πάντα είναι η ίδια. Έχω σχολιάσει στο παρελθόν ότι αυτό δεν είναι τίποτα να ανησυχείς, temp σοφός, και είμαι εντάξει με αυτά τα συγκεκριμένα temps. Η ερώτησή μου είναι, ποια είναι η ρωγμή με πυρήνες 0 και 1; Αυτό είναι φυσιολογικό; Συμβουλές για το πώς μπορώ να μειώσει σε μεγάλο βαθμό αυτό θα μου appriciated όπως πάντα. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Να μη χρησιμοποιείτε το coretemp, είναι πολύ φρικτή όσο αξιόπιστα θερμοκρασίες go (Tmax είναι όλα θάλασσα). Δοκιμάστε Intel Thermal Analysis Tool και να δούμε αν έχουν την ίδια διαφορά σε temps μεταξύ των πυρήνων. Ανώμαλες σύνθετες διασπορά μπορεί να το κάνει, αλλά αν έχετε reseated αυτό ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση του άνθρακα, Ναι, οι μετρήσεις που είναι τα ίδια με την Intel εργαλείο. Θα είμαι πάλι και πάλι και θα μπορούσε να εξετάσει ορισμένες lapping ενώ το off, εγώ θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα. Keith. |
|
| |||
| |||
| Lapped τόσο της CPU και της Tuniq πύργο και χαίρομαι να πω ότι έχει μειωθεί σημαντικά η θερμοκρασία στον πυρήνα πυρήνες 0 και 1. Μετά lapping, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Αυτό που πιστεύω είναι επίκλισης πόσο χρειάστηκε να τις κάνουμε τόσο καλή ... ish, ηλικίες ........... Dont Ακόμα και αν πιστεύετε ότι το τέλειο, αλλά είμαι ευτυχής NTL. Δεν είναι η ελαφρά καρδιά .. Νερό και cpu ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αλλά τα αποτελέσματα είναι αξίζει τον κόπο