![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam bio pokrenut Folding @ home grafičkog klijenta za dobrom prilikom, ali sada u zadnje vrijeme je uzeo uronite u SMP verziji. Ja stalno pratiti moje CPU temps kao OC'd. Pokretanje grafičkog klijenta ga nikad budged iz 40'C ali sada kada sam ga učita 100% nakon nekoliko dana može hit slijedeće, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Za početak sam preuzeo moj Tuniq toranj nije bio ispravno sjediti pa sam ga ponovno subota i sve je još uvijek isti. Ja sam komentirao u prošlosti da se ovdje ništa ne morate se brinuti, temp mudrih, i sam ok s tim posebice temps. Moje pitanje je: "Što je ispucati jezgre sa 0 i 1? Je li to normalna? Savjeti o tome kako mogu smanjiti ovo će mi uvelike appriciated kao i uvijek. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne koristite coretemp, to je prilično strašno dug kao pouzdan temperaturama ići (Tmax je sve messed up). Pokušajte Intel Thermal Analysis Tool i vidjeti ako imate ista razlika u temps između jezgre. Neujednačen spoj ssirenje mogu učiniti previše, ali ako ste reseated Internet ..
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor ugljika, Da se čitanja su isti sa Intel alat. Im 'gonna metnuti ga ponovno razmotri i možda neki lapping a off, ja ću pustiti te znati ishod. Keith. |
|
| |||
| |||
| Lapped oba CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA i Tuniq kula i ja drago mi je da kažem da je smanjen jezgru znatno temp u jezgri 0 i 1. Nakon lapping, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Neki predmet JA licemjerje vjerovati koliko ga je uzeo da bi ih obje glatke ... ish, vijeku ........... Ipak dont misliti svojim savršeno ipak, ali sam sretna ntl. Ne za onesvijestiti srca .. Voda i CPU ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ali su rezultati isplati
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 29 kolovoz 2009 09:31 |
| Kako overlock Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40GHz | gitarman4 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 31. svibanj 2009 02:45 |
| Core 2 duo ili quad core za grafički rad | metalface | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 28. svibanj 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core v 2 Quad Q9650 Intel Core i7 V 920 V 940 Intel Core i7 | sajasio | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. ožujak 2009 23:00 |
| Koji je najbolji rashladni zrak za CPU Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 26. prosinac 2007 09:26 |
| Thread Tools | |
| |