![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már fut a Folding @ home grafikus kliens egy jó ideje, de a közelmúltban átvette a plunge a JPE változatot. Folyamatosan figyelemmel kíséri az én CPU temps, mint a OC'd. Futás a grafikus kliens, hogy nem a költségvetési 40'C de most, hogy van-e töltve, hogy 100%-át követő néhány napon belül ez a hit, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Először feltételeztem én Tuniq torony nem ül helyesen így újra szombat, és mindent, még mindig ugyanaz. Van kommentálta a múltban, hogy ez nem kell aggódni, hőm bölcs és am OK ezekkel különösen temps. A kérdésem az, mi a krekk a magok, 0 és 1? Ez normális? Tanácsot arra vonatkozóan, hogyan tudom csökkenteni ez nekem nagyon becsült, mint mindig. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne használja coretemp, ez elég szörnyű, mint amennyire megbízhatóak hőmérséklet go (Tmax minden hírnök up). Próbálja ki az Intel Thermal Analysis Tool, és ha ugyanaz a különbség a között temps papírhüvelyek. Egyenetlen összetett elterjedését is lehet csinálni, de ha már reseated ez ..
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszi a válasz a szén, a leolvasásokat Igen ugyanaz a az Intel eszközt. Én meg újra és újra leültet esetleg néhány lappolás míg le, I'll let you know eredményét. Keith. |
|
| |||
| |||
| Lapped mind a CPU és a Tuniq torony és örülök, hogy azt mondják, hogy csökkent a mag hőmérséklete jelentősen papírhüvelyek 0 és 1. Miután lappolás, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Az egyik dolog, amit vidám hisz van, hogy mennyit azt, hogy nekik is zavartalan ... ish Ages ........... Csendes dont gondol annak tökéletes bár, de boldog vagyok NTL. Nem a gyenge szívű .. A víz és a cpu ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De az eredmény megéri
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Hogyan overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz | gitarman4 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 31. május 2009 02:45 |
| Core 2 Duo vagy quad core grafikai tervezési munka | metalface | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 28. május 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 | sajasio | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 2. március 2009 23:00 |
| Melyik a legjobb CPU Léghűtés az Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 26. december 2007 09:26 |
| Téma eszközök | |
| |