![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר מפעיל את Folding @ home גרפיות עבור לקוח טוב בזמן האחרון אבל עכשיו לקחו את לצלול לתוך גירסה SMP. אני כל הזמן לנטר את CPU temps כפי OC'd שלו. הפעלת לקוח גרפיות זה לא budged מ 40'C אך כעת נטען כי יש לי את זה 100% אחרי כמה ימים הוא יכול להכות את הבאות, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 מלכתחילה אני להניח Tuniq המגדל שלי היה מיושב לא נכון אז אני ישב אותו מחדש והכל עדיין אותו. יש לי תגובות בעבר כי זה אין מה לדאוג, טמפ חכם, וכן עם אישור AM temps אלו בפרט. השאלה שלי היא, מה היא לפצח את ליבות עם 0 ו 1? האם זה נורמלי? עצה על איך אני יכול להקטין זה יהיה לי מאוד appriciated כתמיד. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אל תשתמש coretemp, זה די מבהיל עד כמה אמין עבור טמפרטורות (Tmax כל messed up). נסה אינטל Thermal כלי ניתוח ולראות אם יש לך את אותו הבדל בין ליבות temps. המתחם התרקעות אולי לא ישר לעשות את זה גם, אבל אם זה reseated ..
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה פחמן, כן את קריאות הם אותו עם אינטל הכלי. אני הולך reseat זה עשוי לשקול שוב בעוד כמה לחיכה שלה רחוק, אני אקח לך את התוצאה. Keith. |
|
| |||
| |||
| Lapped הן את CPU ואת Tuniq Tower ו AM שמח לומר כי יש לו הקטינה באופן משמעותי את זמני הליבה ליבות ב 0 ו 1. לאחר לחיכה, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 דבר אחד אני מאמין צביעות כמה הוא לקח את זה כדי לקבל שניהם חלקה ... איש, בגילאי ........... Dont עדיין חושב על אף מושלם, אבל אני שמח ntl. לא בשביל לב חלש .. מים CPU ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אבל את התוצאות שווה את זה
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 29 אוגוסט 2009 09:31 |
| כיצד overlock Intel Core 2 Quad Q6600 CPU 2.40GHz | gitarman4 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 31 מאי 2009 02:45 |
| Core 2 Duo או מרובע ליבות עבור עבודות עיצוב גרפי | metalface | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -28 במאי 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd מרץ 2009 23:00 |
| מה הוא הכי טוב CPU Cooling האוויר של אינטל Core Quad Q6600? | Subyne Simean | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 26 דצמבר 2007 09:26 |
| שרשרת כלים | |
| |