![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš jau veikia @ Home lankstymo grafinę kliento gera, o dabar, tačiau neseniai priėmė į SMP versija Plungė. Aš nuolat stebi mano procesorius temps jos OC'd. Veikia grafinę klientas niekada nepakito nuo 40'C, bet dabar, kad aš jį pakrauta 100% po kiek dienų jis gali Rezultatas po pora, Core 0, 68 Core 1, 66 Intel Core 2, 60 Core 3, 60 Norėdami pradėti su I prielaida Mano Tuniq bokštas buvo ne sėdėti teisingai, kad aš vėl sėdi, ir viskas dar pats. Turiu komentarų anksčiau, kad tai nieko nerimauti, TEMP išmintingą, ir esu ok su šiais ypač temps. Mano klausimas: Kas yra su branduolių 0 ir 1 kreko? Ar tai normalu? Patarimai, kaip aš galiu sumažinti tai man labai appriciated kaip visada. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenaudokite coretemp, tai labai baisi, kiek patikimi temperatūros go (Tmax yra visi messed up). Gauta Intel Thermal Analysis Tool ir pamatyti, jei turite patį skirtumas temps tarp gyslų. Netolygus junginys plitimui, gali padaryti tai irgi, bet jei jūs reseated it ..
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą anglies, Taip rodmenys su Intel įrankis patį. I'm gonna Valykite jį dar kartą ir gali laikyti kai pritrynimo, o jos ne, I'll let you know rezultatus. Keith. |
|
| |||
| |||
| Vulkaniniai kilmės ir CPU ir Tuniq bokštas ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad ji sumažino pagrindinę temp labai branduolių 0 ir 1. Po pritrynimo, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Vienas dalykas, I cant nuomone, kiek jis paėmė juos gauti ir sklandžiai ... ish, amžiaus ........... Still dont think savo idealus nors, bet esu laimingas ntl. Ne silpną širdį .. Vanduo ir CPU ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tačiau rezultatai yra verti
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| Kaip overlock Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40GHz | gitarman4 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 31, 2009 02:45 |
| Core 2 Duo, ar quad core, grafinio dizaino darbus | metalface | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 28, 2009 10:58 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Koks yra geriausias CPU oro aušinimo Intel Quad Core Q6600? | Subyne Simean | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 26 gruodis 2007 09:26 |
| Temos įrankiai | |
| |