![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir sagatavojusi un vadījusi Folding @ home grafisko klientu labā, bet tagad, bet nesen tika ienirt vērā SMP versiju. Es pastāvīgi kontrolēt manu CPU temps, jo tā OC'd. Running grafiskos klients to nekad budged no 40'C bet tagad, kad esmu ielādes tas 100% pēc pāris dienām, tā var hit šādu, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Sākumā es pieņemts manu Tuniq tornis nebija sēž pareizi, lai es atkal sēdēju un viss joprojām ir tas pats. Man ir komentēja iepriekš, ka tas nav jāuztraucas, temp gudrs, un esmu ok ar šo konkrēto temps. Mans jautājums ir, kāda ir plaisa ar 0 serdeņi un 1? Is this normal? Konsultācijas par to, kā es varētu samazināt tas mani ļoti appriciated kā vienmēr. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nelietot coretemp, tas ir diezgan riebīgs, cik drošu temperatūru go (Tmax ir viss messed up). Try Intel Thermal Analysis Tool un redzēt, ja jums ir pati atšķirība temps starp kodoliem. Nevienmērīga savienojums izplatīšanās varētu darīt arī, bet, ja esat reseated tā ..
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi ogleklis, Jā, rādījumi ir pašu ar Intel rīku. I'm gonna reseat atkal un varētu apsvērt dažas lepēšanas laikā izslēgšanas, I'll let you zināt iznākumu. Keith. |
|
| |||
| |||
| Lapped gan CPU un Tuniq tornis un esmu priecīgs teikt, ka tā ir samazinājusi pamata temperatūra ievērojami 0 kodoliem un 1. Pēc lepēšanas, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Viena lieta, ko es aprunāt to uzskata par cik tas notika, lai saņemtu tās gan gludas ... ish, vecums ........... Still dont domāju, ka tās ideāli, lai gan, taču esmu laimīgs NTL. Nevis vājš hearted .. Ūdens un CPU ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taču rezultāti ir tā vērts