![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zostały uruchomione Folding @ home graficznego klienta na dobry, natomiast teraz, ale niedawno wziął pograzaja w wersji SMP. I stale monitoruje mój procesor temps jako OC'd. Uruchamianie graficzny klient nigdy nie budżetowych z 40'C ale teraz mam załadowany to 100% po kilku dniach może trafić następujące, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Na początek mogę założyć mój Tuniq wieży nie została prawidłowo osadzona więc ponownie sobota i wszystko jest nadal tak samo. Mam skomentował w przeszłości, że jest to nic się martwić, temp. mądry, i jestem z tych ok temps. Moje pytanie brzmi: Co to jest crack z rdzeni 0 i 1? Czy to normalne? Porady na temat tego, jak mogę zmniejszyć to mnie ogromnie appriciated jak zawsze. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie używaj coretemp, it's pretty horrible miarę wiarygodne temperatury go (Tmax jest messed up). Spróbuj Intel Thermal Analysis Tool i sprawdzić, czy masz ten sam czas różnica między rdzenie. Nierówny związek rozprzestrzeniania może to zrobić za, ale jeśli to reseated ..
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź węgla, Tak odczyty są takie same, z procesorem Intel narzędzia. I'm gonna dopasować ją ponownie i może rozważyć niektóre docierania podczas jego startu, I'll let you know wynik. Keith. |
|
| |||
| |||
| Lapped zarówno procesora i Tuniq wieży i satysfakcją powiedzieć, że zmniejszył się znacznie w podstawowych temp rdzeni 0 i 1. Po docierania, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 One thing I cant uwierzyć, ile jest ona do nich zarówno gładkie ... ish, Epoki ........... Wciąż dont think choć jej idealne, ale jestem szczęśliwy NTL. Nie za słaby szczery .. Woda i cpu ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ale rezultaty są tego warte
![]() |
|
| Zakładki |