![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost difuzate de Folding @ home client grafic pentru o bună bucată de vreme, dar acum a avut recent un pas hotărâtor în SMP versiune. Am monitorizează constant procesorul meu temps ca OC'd. Rularea grafice client-o niciodată budged de la 40'C, dar acum că am încărcat-o de 100%, după câteva zile că poate lovi pe următorul, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Pentru a începe cu am asumat Tuniq turnul meu nu a fost aşezat în mod corect, aşa că am re-o sâmbătă şi totul este în continuare la fel. Am comentat în trecut în care acest lucru este de ce să te îngrijorezi, temp înţelept, şi sunt ok cu aceste special temps. Întrebarea mea este, ce este de crack miezuri cu 0 şi 1? Este normal acest lucru? Sfaturi despre cum pot să-mi acest lucru va reduce foarte mult appriciated ca întotdeauna. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu utilizaţi coretemp, este destul de oribil în măsura în care este fiabil temperaturi merg (Tmax este tot în bară). Încercaţi Intel analiza termica Unealtă şi a vedea dacă au aceeaşi diferenţă de temps între miezuri. Răspândire neuniformă compus ar putea face acest lucru, dar dacă aţi reseated acesta ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns de carbon, Da citirilor sunt aceleaşi cu Intel instrument. Voi aşeza-o din nou şi ar putea să ia în considerare unele lapping în timp ce în afara ei, voi lăsa să ştiu rezultatul. Keith. |
|
| |||
| |||
| Lapped atât CPU şi Tuniq turn şi mă bucur să spun că le-a redus în mod semnificativ în core temp miezuri 0 şi 1. După lapping, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Un lucru cred eu cant este cât de mult a durat atât să-i buna ... ISH, Epocile ........... Totuşi dont think său perfect deşi, dar sunt fericit ntl. Nu pentru slăbit inima .. Apă şi CPU ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dar rezultatele sunt merită