mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Q6600 core temp.

Reply

Thread Tools
Old 24 iulie 2008, 08:25
Grupul de donator

Am fost difuzate de Folding @ home client grafic pentru o bună bucată de vreme, dar acum a avut recent un pas hotărâtor în SMP versiune. Am monitorizează constant procesorul meu temps ca OC'd. Rularea grafice client-o niciodată budged de la 40'C, dar acum că am încărcat-o de 100%, după câteva zile că poate lovi pe următorul,

Core 0, 68
Core 1, 66
Core 2, 60
Core 3, 60

Pentru a începe cu am asumat Tuniq turnul meu nu a fost aşezat în mod corect, aşa că am re-o sâmbătă şi totul este în continuare la fel.

Am comentat în trecut în care acest lucru este de ce să te îngrijorezi, temp înţelept, şi sunt ok cu aceste special temps.

Întrebarea mea este, ce este de crack miezuri cu 0 şi 1?

Este normal acest lucru? Sfaturi despre cum pot să-mi acest lucru va reduce foarte mult appriciated ca întotdeauna.

Keith.
Old 24 iulie 2008, 16:43
Grupul de donator

Nu utilizaţi coretemp, este destul de oribil în măsura în care este fiabil temperaturi merg (Tmax este tot în bară). Încercaţi Intel analiza termica Unealtă şi a vedea dacă au aceeaşi diferenţă de temps între miezuri.

Răspândire neuniformă compus ar putea face acest lucru, dar dacă aţi reseated acesta ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 25 iulie 2008, 01:34
Grupul de donator

Mulţumesc pentru răspuns de carbon, Da citirilor sunt aceleaşi cu Intel instrument.

Voi aşeza-o din nou şi ar putea să ia în considerare unele lapping în timp ce în afara ei, voi lăsa să ştiu rezultatul.

Keith.
Old 9 august 2008, 10:31
Grupul de donator

Lapped atât CPU şi Tuniq turn şi mă bucur să spun că le-a redus în mod semnificativ în core temp miezuri 0 şi 1.

După lapping,

Core 0, 61
Core 1, 61
Core 2, 59
Core 3, 59

Un lucru cred eu cant este cât de mult a durat atât să-i buna ... ISH, Epocile ...........

Totuşi dont think său perfect deşi, dar sunt fericit ntl.

Nu pentru slăbit inima .. Apă şi CPU ......

Keith.
Old 13 august 2008, 15:30
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de carpious View Post
Nu pentru slăbit inima .. Apă şi CPU ......

Keith.
Dar rezultatele sunt merită

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.