![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som spustenie projektu Folding @ home grafický klient pre dobrú, zatiaľ čo teraz, ale v poslednej dobe vzal zchlazovacim do SMP verziu. I nepretržite monitorovala môjho CPU temps ako OC'd. Spustenie grafického klienta nikdy rozpočtu od 40'C ale teraz, že som ju nahraje 100% po pár dňoch je možné vyraziť na nasledujúce, Core 0, 68 Core 1, 66 Core 2, 60 Core 3, 60 Na začiatok som prevzal môj Tuniq veža nebola správne sedí, tak som znova sobotu a to všetko je stále rovnaké. Som sa v minulosti vyjadril, že to nie je nič pre obávať, temp múdra, a jsem ok s týmito najmä temps. Moja otázka je, čo je bezva s jadrá 0 a 1? Je tohle normální? Rady, ako môžem znížiť to ma veľmi appriciated ako vždy. Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepoužívajte coretemp, je to dosť hrozné, pokiaľ ide o spoľahlivé teploty go (Tmax je neusporiadaný). Skúste Intel Thermal Analýza Tool a zistiť, či budete mať rovnaký rozdiel v temps medzi jadrami. Nerovnomerné rozloženie zlúčenina by mohla udělat taky, ale ak ste reseated ho ..
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď uhlíka, Áno merania sú rovnaké s Intel nástroj. I'm gonna resete to znova, a môže zvážiť niektoré lapovanie, zatiaľ čo jej vypnúť, budem vás informovať o výsledku. Keith. |
|
| |||
| |||
| Chlemtali ako cpu a Tuniq vežou a som rád, že to hovoria, že zníži základné teplota výrazne jadrá 0 a 1. Po lapovanie, Core 0, 61 Core 1, 61 Core 2, 59 Core 3, 59 Jedna vec je veriť, I cant koľko trvalo dostať oba hladké ... ish epochy ........... Stále dont think i keď jeho dokonalá, ale som rád, NTL. Nie je pre slabé srdce .. Voda a cpu ...... ![]() ![]() Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ale výsledky stojí za to