![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам био покренут Фолдинг @ хоме графичког клијента за добром приликом, али сада у последње време је узео уроните у СМП верзији. Ја стално пратити моје ЦПУ Темпс као ОЦ'д. Покретање графичког клијента га никад будгед из 40'Ц али сада када сам га учита 100% након неколико дана може хит следеће, Цоре 0, 68 Цоре 1, 66 Цоре 2, 60 Цоре 3, 60 За почетак сам преузео мој Туник торањ није био исправно сједити па сам га поново субота и све је још увек исти. Ја сам приметио у прошлости да се овде ништа не морате се бринути, темп мудрих, и сам ок с тим посебно Темпс. Моје питање је: "Шта је прасак језгра са 0 и 1? Да ли је то нормална? Савети о томе како могу смањити ово ће ми увелико апприциатед као и увек. Кеитх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не користите цоретемп, то је прилично страшно дуг као поуздан температурама ићи (Тмакс је све мессед уп). Покушајте Интел Тхермал Аналысис Тоол и видети ако имате иста разлика у Темпс између језгра. Неуједначено спој ссирење могу учинити превише, али ако сте ресеатед Интернет ..
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор угљеника, Да се читања су исти са Интел алат. Им 'гонна метнути га поново размотри и можда неки лаппинг а офф, ја ћу пустити те кноткле исход. Кеитх. |
|
| |||
| |||
| Лаппед оба ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА и Туник кула и ја драго ми је да кажем да је смањен језгру знатно темп у језгру 0 и 1. Након лаппинг, Цоре 0, 61 Цоре 1, 61 Цоре 2, 59 Цоре 3, 59 Појединац ствар ЈА лицемјерје веровати колико га је узео да би их обе глатке ... исх, вијеку ........... Ипак донт мислити својим савршено ипак, али сам сретна нтл. Не за онесвијестити срца .. Вода и ЦПУ ...... ![]() ![]() Кеитх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Али су резултати исплати
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куад Цоре вс. Дуал цоре - видео приказа време трке | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 29 Авг 2009 09:31 |
| Како оверлоцк Интел Цоре 2 Куад ЦПУ К6600 2.40ГХз | гитарман4 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 31 мај 2009 02:45 |
| Цоре 2 дуо или Куад цоре за графички рад | металфаце | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 28 мај 2009 10:58 |
| Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 | сајасио | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 2 март 2009 23:00 |
| Који је најбољи расхладни ваздух за ЦПУ Интел Куад Цоре К6600? | Субыне Симеан | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 26 децембар 2007 09:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |