![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був запуск Folding @ Home графічний клієнт для хорошого в той час як зараз, але нещодавно взяли на себе зануритися у версії SMP. Я постійно відслідковувати процесор Temps як OC'd. Запуск графічної клієнт ніколи не відступив від 40'C, але тепер, коли я зарядив його 100% через пару днів вона може потрапити наступне 0 Core, 68 1 Core, 66 Core 2, 60 3 Core, 60 Для початку я приступив до своїх Tuniq Tower не сидять правильно, щоб я знову Сб він і всі ті ж. Я прокоментував, що в минулому це не про що турбуватися, Темп мудрі, і мене все ОК з цим конкретним Temps. Моє питання: що це за тріщина з серцевиною, 0 і 1? Хіба це нормально? Консультації про те, як я можу зменшити це буде мене сильно Appriciated як завжди. Кейт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не використовуйте CoreTemp, воно досить потрапило наскільки надійними температур Go (Tmax все Messed Up). Спробуйте Intel Thermal Analysis Tool і подивитися, якщо у вас є таке ж різниця у Temps між ядрами. Нерівномірний поширення з'єднання може робити це теж, але якщо у вас бажання пересісти вона ..
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ вуглецю, та свідчення збігаються з Intel інструментом. Я збираюся приганяти його знову і, можливо, розглянути деякі притирання а її Off, я дам вам знати результат. Кейт. |
|
| |||
| |||
| Lapped як процесора, так і башти Tuniq, і я радий сказати, що вона скоротила Core Temp значно ядер 0 і 1. Після притирання, 0 Core, 61 1 Core, 61 Core 2, 59 3 Core, 59 Одне я нахиляє вважаємо, скільки було потрібно, щоб вони як гладкий ... ISH, вік ........... Але думаю, Dont досконалою, хоча, але я щаслива NTL. Не для слабких серцем .. Вода і процесором ...... ![]() ![]() Кейт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Але результат вартий того