![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте аз имам неотдавна използвали SpeedFan да наставнически ми CPU tamps и те сякаш OK 39 празен и 55 товар, но тогава аз изтеглили ядро Temps и установи, тогава, когато на огън и с тичане coretemps ММ на 49 градуса всички ядра
IM използва ядрото 0 като пример coretemp ядро = 0 = 49 C Сандра ядро 0 = 42 C скорост фен ядро 0 = 35 C това, което един е правилен? Бих искал да кажа SpeedFan имате съмнение, но аз ще също така аз просто си е приложил термична паста като бях притеснен, че е виновен за Temps но IM получаване на същите резултати аз прилагам за дебелината на зърно от ориз 1,5 см в центъра на процесора Колкото по-скоро да се върнем към мен по-добре благодарности Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както може да бъде правото да бъде откровен .... или крив за този въпрос Cewy. Quads са изключително трудно да се измери с някаква степен на точност, защото сте по-често, отколкото не само има две основни, която се пуска всякакъв вид процес. Но за да бъда честен, и отново, както сме се допря за това преди, няма нищо, каквото не е наред с най-Temp ви цитирам. Това е четирибандов afterall.
|
| |||
| |||
| Аз thaught като много, но аз наистина биха искали по-ниски Temps така аз мога да OC 3GHz аз ще се опитам кандидатства повторно тази вечер с по-малко паста |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| I7 дънната платка - 44-48в време ОК? | viperdude | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 23rd май 2009 г. 02:37 |
| Различни CPU време на двойната сърцевина | rbscooby | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 24 Окт 2008 10:57 |
| Време на високи | Ozzie82 | Процесори, дънни платки & RAM | 19 | 3 Aug 2008 12:37 |
| Много странно CPU време | rbscooby | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 20 Юли 2008 година 14:48 |
| Висок CPU време! HELP! | brads900 | Общи Хардуер Чат | 32 | 20 април 2008 02:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |