![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj já byla nedávno pomocí SpeedFan na monitory mé cpu tamps a zdálo ok 39 idle a 55 zátěž, ale pak jsem stažené jádro temps, a když pak zjistil, že na firefox a coretemps im běh na 49 stupňů všech jader
im using jádro 0 jako příklad CoreTemp jádro = 0 = 49 c sandra jádro 0 = 42 c Rychlost ventilátoru základních 0 = 35 c to, co z nich je správná? Chtěl bych vám říct, SpeedFan, ale pochybuji, budete Také jsem si znovu použít jako tepelnou vložte Bála jsem se, že na vině bylo pro temps, ale im getting stejné výsledky platí i o tloušťce zrna rýže 1,5 cm přes centrum procesoru Čím dříve se můžete vrátit ke mně k lepšímu díky Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak by mohlo být právo být upřímný, nebo ne .... když na to přijde Cewy. Čtyřlůžkové pokoje jsou notoricky obtížně měřit s přesností, protože jste více často než ne jen dvě jádra běží jakéhokoli procesu. Ale abych byl upřímný, a opět jsme se dotkl dříve, není vůbec nic špatného na nejvyšší teplota vás citovat. To je konec konců čtyřkolky.
|
| |||
| |||
| i thaught tolik, ale já bych opravdu rád nižší temps, takže dovedu oc na 3GHz zkusím znovu podat večer s méně pasta |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I7 desky - 44-48c Temps OK? | viperdude | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 23. května 2009 02:37 |
| Různé CPU temps na duální jádro | rbscooby | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 24. října 2008 10:57 |
| Temps Pro vysoké | Ozzie82 | Procesory, základní desky & RAM | 19 | 3. srpna 2008 12:37 |
| Velmi zvláštně cpu temps | rbscooby | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 20. července 2008 14:48 |
| Vysoké nároky na procesor temps! HELP! | brads900 | Obecné Hardware Chat | 32 | 20 dubna 2008 02:05 |
| Thread Nástroje | |
| |