![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i πρόσφατα χρησιμοποιώντας speedfan να προειδοποιητικός μου cpu tamps και φαινόταν ok 39 βραδυπορείας φορτίου και 55, αλλά στη συνέχεια θ τηλεφορτωθούν temps πυρήνα και στη συνέχεια, όταν έμαθε για το Firefox και με coretemps λειτουργίας im 49 βαθμούς σε όλα τα δοκίμια
im χρησιμοποιώντας πυρήνα 0 ως παράδειγμα coretemp πυρήνα = 0 = 49 γ sandra πυρήνα 0 γ = 42 ταχύτητα του ανεμιστήρα πυρήνα 0 γ = 35 τι είναι το σωστό; Θα ήθελα να σας πω speedfan αλλά αμφιβάλλω ότι θα Επίσης, μόλις εφαρμοστεί εκ νέου η θερμική πάστα όπως Ανησυχούσα ότι ήταν υπεύθυνο για την απόκτηση im temps αλλά τα ίδια αποτελέσματα i ισχύουν σχετικά με το πάχος ενός κόκκου ρυζιού σε ολόκληρη 1,5 εκατοστών στο κέντρο του επεξεργαστή όσο πιο γρήγορα μπορείτε να φτάσετε σε μένα το καλύτερο ευχαριστώ Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και οι δύο θα μπορούσε να είναι σωστή για να είμαι ειλικρινής .... ή λάθος για το θέμα Cewy. Τετραπλά, ως γνωστόν, είναι δύσκολο να μετρηθούν με ακρίβεια, επειδή έχετε πιο συχνά από ό, τι δεν έχεις μόνο δύο βασικούς της λειτουργίας κάθε είδους διαδικασία. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, και πάλι, όπως έχουμε αναφερθεί σε αυτό στο παρελθόν, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως πρόβλημα με την υψηλότερη θερμοκρασία σας παραθέτω. Πρόκειται για ένα quad afterall.
|
| |||
| |||
| i thaught ως πολύ, αλλά θα ήθελα πραγματικά χαμηλότερες temps έτσι μπορεί να oc 3GHz θα προσπαθήσω εκ νέου απόψε με λιγότερο επικολλήστε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| I7 μητρικής - 44-48γ TEMPS ΟΚ; | viperdude | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 23η Μαΐου 2009 02:37 |
| Διαφορετικές επεξεργαστή διπλού πυρήνα για temps | rbscooby | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 24 Οκτ 2008 10:57 |
| TEMPS Για Υψηλή | Ozzie82 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 19 | 3η Αυγούστου 2008 12:37 |
| Πολύ παράξενο cpu temps | rbscooby | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 20 Ιουλ 2008 14:48 |
| Υψηλή cpu temps! HELP! | brads900 | Γενική Συζήτηση Hardware | 32 | 20 Απρ 2008 02:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |