![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi ja nedavno su pomoću speedfan upozoravajući da moje CPU tamps i oni se činilo ok 39 idle a 55 opterećenja, ali onda ja skidač podataka jezgre temps i postaviti vanjska strana onda kada se na temelju vatra i sa coretemps im trčanje na 49 stupnjeva, sve jezgre
im koristeći jezgra 0 kao primjer coretemp = jezgra 0 = 49 c sandra jezgra 0 = 42 C brzina ventilatora jezgra 0 = 35 C ono što je ispravno? ja bi htio reći speedfan ali ja vas sumnja volja isto tako ja pravedan re primjenjuje toplinsku tijesto kao što sam bio zabrinut da je kriv za temps, ali im uzimajući iste rezultate ja se primjenjuju o debljini zrna riže 1.5cm preko centar procesor prije možete dobiti natrag k meni bolje hvala My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba mogu biti pravo biti iskren .... ili krivi za taj tvar Cewy. Quads su notorno je teško mjeriti s bilo kojim stupnjem točnosti, jer što ste više puta nego ne samo dobili dvije jezgre 'trčanje bilo kakav napredak. Ali, da budem iskren, i opet kao što smo dotakli ove prije, ne postoji ništa bilo u redu sa najvišim temp vas citat. Ovo je quad Afterall.
|
| |||
| |||
| ja thaught koliko, ali ja stvarno bih niže temps na taj način ja mogu oc do 3GHz ja htijenje probati reapplying večeras s manje zalijepiti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| I7 matična ploča - 44-48C temps OK? | viperdude | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 23. svibanj 2009 02:37 |
| Različiti temps CPU na dual core | rbscooby | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 24. listopad 2008 10:57 |
| Temps visokim | Ozzie82 | CPU, Matične ploče i RAM | 19 | 3. kolovoz 2008 12:37 |
| Vrlo neparan CPU temps | rbscooby | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 20. srpnja 2008 14:48 |
| High CPU temps! POMOZITE! | brads900 | General Hardware Chat | 32 | 20. travanj 2008 02:05 |
| Thread Tools | |
| |