![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי אני באחרונה באמצעות speedfan כדי מתרה tamps CPU שלי והם נראו בסדר 39 ו 55 בטלה לטעון אבל אז אני temps הליבה הורדת מכן כאשר נודע על Firefox ו-IM עם coretemps פועל ב 49 מעלות כל ליבות
IM באמצעות הליבה 0 כדוגמה coretemp הליבה = 0 = 49 C סנדרה הליבה 0 = 42 C מהירות הליבה מעריץ 0 = 35 C אחד מה נכון? אני רוצה לומר speedfan אבל אני בספק אם יהיה גם אני פשוט להחיל מחדש את המשחה התרמית כפי חששתי היתה אשמה temps IM אבל מקבל את אותן תוצאות אני להחיל על עובי של גרגר אורז 1.5cm מעבר במרכז של המעבד ויפה שעה אחת קודם אתה יכול לחזור לי יותר טוב תודה המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שניהם יכולים להיות הזכות להיות גלוי או רע .... לצורך העניין Cewy. Quads ידועים לשמצה קשה למדוד עם תואר כלשהו של דיוק, כי יש לך לעתים קרובות יותר מאשר לא רק שתי הליבה רץ כל סוג של תהליך. אבל אם להיות כנה, ושוב נגע לנו על זה לפני, אין שום דבר שהוא לא בסדר עם זמני הגבוה ביותר שאתה מצטט. זהו afterall Quad.
|
| |||
| |||
| אני thaught כמו הרבה אבל אני באמת רוצה temps התחתון כדי שאוכל OC ל 3GHz אני אנסה reapplying הלילה עם הדבק פחות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוח האם I7 - 44-48C Temps אישור? | viperdude | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 23 מאי 2009 02:37 |
| CPU temps שונים ב DUAL CORE | rbscooby | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 24 אוקטובר 2008 10:57 |
| Temps לגבוה | Ozzie82 | CPUs, Motherboards & RAM | 19 | 3rd אוגוסט 2008 12:37 |
| מאוד מוזר CPU temps | rbscooby | CPUs, Motherboards & RAM | 15 | 20 יולי 2008 14:48 |
| High CPU temps! עזרה! | brads900 | כללי חומרה צ 'אט | 32 | ה -20 לאפריל 2008 02:05 |
| שרשרת כלים | |
| |