![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i neseniai naudoju speedfan, kad seniūnija mano CPU tamps ir jie atrodė ok 39 idle ir 55 load Bet tada aš paimtas pagrindinis temps ir sužinojau tada, kai ant firefox ir su coretemps rodyti jiems ne 49 laipsnių visi strypai
im naudojant pagrindinius 0 kaip pavyzdys coretemp = pagrindinius 0 = 49 C Sandra pagrindinių 0 = 42 C greitis ventiliatoriaus pagrindiniai 0 = 35 C Tai, kas yra teisinga? Norėčiau jums pasakyti, speedfan, bet aš abejoju, jums Taip pat aš tiesiog iš naujo taikomas terminis pasta kaip man buvo neramu, kad buvo kalta dėl temps, bet jiems gauti tuos pačius rezultatus galiu apie ryžių grūdai 1.5cm storis visoje procesoriaus centras Kuo greičiau jūs galite grįžti į mane geriau ačiū Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abu galėtų būti teisė būti nuoširdus .... ar netiesa, kad klausimas Cewy. Quads yra gerai žinoma sunku įvertinti, bet tikslumo laipsnį, nes jūs dažniausiai ne tik gavo du pagrindinius einamąsias bet proceso natūra. Bet turi būti sąžiningi, ir vėl mes užsiminė apie tai anksčiau, nėra nieko blogo, aukščiausia temperatūra jums citata. Tai keturvietis afterall.
|
| |||
| |||
| I thaught tiek daug, bet aš tikrai patinka mažesni temps tiek galiu oC iki 3GHz bandysiu naujo taikyti šį vakarą su mažiau pasta |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| I7 plokštė - 44-48C Temps OK? | viperdude | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 23, 2009 02:37 |
| Įvairūs CPU temps ant dual core | rbscooby | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 24 spalis 2008 10:57 |
| Temps prie aukštos | Ozzie82 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 19 | 3 rugpjūtis 2008 12:37 |
| Labai keista CPU temps | rbscooby | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 20 liepa 2008 14:48 |
| Aukštos CPU temps! HELP! | brads900 | General Hardware Chat | 32 | Balandis 20, 2008 02:05 |
| Temos įrankiai | |
| |