![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună I au fost recent folosind SpeedFan la Monitory tamps procesorul meu şi au părut OK 39 idle şi 55 de sarcină, dar apoi m-am descarcat de temps de bază şi a aflat apoi atunci când pe foc şi cu coretemps rulează im la 49 de grade toate nuclee
im folosire core 0 ca un exemplu coretemp core = 0 = 49 c de bază Sandra 0 = 42 C viteza ventilatorului core 0 = 35 C ceea ce unul este corectă? Aş dori să vă spun SpeedFan dar mă îndoiesc va , de asemenea, i chiar re aplicat pasta termică ca am fost îngrijorat de faptul că a fost de vina pentru temps numai im achiziþie aceleaşi rezultate I se aplică cu privire la grosimea unui bob de orez 1.5cm în centrul procesorului mai devreme puteţi obţine înapoi la mine cu atât mai bine mulţumesc Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ambele ar putea fi dreptul de a fi sinceri .... sau greşit pentru care contează Cewy. Quads sint de notorietate dificil de măsurat cu orice grad de precizie pentru că le-aţi mai multe ori nu numai că am doi de bază a lui rulează nici un fel de proces. Dar ca sa fiu sincer, şi din nou, ca ne-am atins pe acest lucru înainte, nu este nimic în neregulă cu un fel de cea mai mare temp te citez. Aceasta este o afterall quad.
|
| |||
| |||
| I thaught la fel de mult, dar aş vrea într-adevăr mai mici temps ca sa ma pot oc la 3GHz voi încerca reapplying in seara asta cu pastă mai puţin |