![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj som v poslednej dobe používajú SpeedFan na monitory moje cpu tamps a zdalo ok 39 nečinný a 55 záťaž, ale potom aj stiahnuté jadro temps a potom zistili, kedy na firefox a coretemps im Beh na 49 stupňov všetkých jadier
im pomocou kľúčových 0 ako príklad coretemp jadro = 0 = 49 c sandra jadro 0 = 42 c otáčky ventilátora základných 0 = 35 c čo je správne? Chcela by som vám povedať, SpeedFan, ale aj pochybnosti budete Tiež som znova použil tepelnú vložte ako som strach, že bola na vine za temps ale im získanie rovnakých výsledkov vzťahovať aj na hrúbku zrna, ryže, 1,5 cm v celom centre procesor tým skôr sa môžete vrátiť späť ku mne k lepšiemu vďaka Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oboje by mohlo byť právo byť úprimný .... alebo zle pre túto záležitosť Cewy. Štvorposteľové izby sú notoricky ťažké merať s akýmkoľvek stupňom presnosti, pretože ste väčšinou len dve jadrá beží akýkoľvek druh procesu. Ale byť úprimný, a opäť, ako sme sa zaoberal predtým, je nic zle s najvyššou teplota ste citujeme. Jedná sa o štvorkolky koniec.
|
| |||
| |||
| i thaught rovnako, ale já bych opravdu rád nižšia temps tak můžu oc na 3GHz zkusím znovu večer s menej pasta |