![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бок сам недавно преко спеедфан да опомиње моју тампс Процесор и изгледало у реду 39 и 55 у стању мировања оптерећења, али онда сам се преузети основне Темпс и сазнала онда када је на Фирефокс и цоретемпс ради ћаскања на 49 степени све Језгра
Им помоћу језгра 0 као на пример Језгро цоретемп = 0 = 49 Ц Сандра језгра 0 = 42 Ц брзина вентилатора језгра 0 = 35 Ц оно што је тачно? Ја бих желео да кажем да спеедфан, али ја сумњам да ће Такође сам поново примењује термичка паста јер сам био забринут да је крив за Темпс ипак им добијате исте резултате ја применува о дебљини зрна пиринча 1.5цм преко центра процесор што пре да се вратим да ме боље хвала Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оба могу бити право да будем искрен .... или погрешно питање које Цеуы. Четворки Познато је тешко мерити са било којим степеном тачности, јер сте више него често не само да имам два језгра је покренут било какав поступак. Али да будем искрен, а опет као да смо дотакли на овом пре, нема ништа ни на који начин није у реду са највишим Темп вас цитирам. Ово је Куад афтералл.
|
| |||
| |||
| тхаугхт ја колико али ја бих стварно бих мањи Темпс, тако да могу да Бенцхмарк 3ГХз ћу покушати реапплыинг вечерас са мање паста |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| И7 матична плоча - 44-48Ц Темпс ОК? | випердуде | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 23 мај 2009 02:37 |
| Различити Темпс ЦПУ на дуал цоре | рбсцообы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 24 октобар 2008 10:57 |
| Темпс високим | Оззие82 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 19 | 3 аугуст 2008 12:37 |
| Врло непаран ЦПУ Темпс | рбсцообы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 20. јула 2008 14:48 |
| Хигх ЦПУ Темпс! Помозите! | брадс900 | Генерал Хардуаре Цхат | 32 | 20 април 2008 02:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |