![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Нещодавно я використовую SpeedFan в моєму увещевательное TAMPS процесор, і вони здавалися ОК 39 простою і 55 навантаженням, але потім я завантажив Temps основних і дізналася тоді, коли на Firefox і coretemps Чат працює на 49 градусах всіх ядер
Чат з використанням основних 0 Як приклад CoreTemp основної = 0 = 49 C Сандра основні 0 = +42 C швидкість обертання вентилятора основного 0 = +35 C що один є правильним? Я хотів би вам сказати SpeedFan але я сумніваюся, ви будете Також я просто повторно застосовуються термопасти, як я боялася, що в цьому винен, але Temps їм одержувати ті ж результати Я застосовуватися про товщину зерна рису, 1,5 см по центру процесора Чим раніше ви можете повернути мені краще спасибо Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І може бути право бути відвертим .... або неправильним, що питання Cewy. Квадроцикли, як відомо, важко оцінити з достатнім ступенем точності, тому що ви найчастіше тільки два ядра під управлінням будь-який вид процесу. Але щоб бути чесним, і знову, як ми вже торкалися цього раніше, нічого такого поганого у високому темпі Ви цитуєте. Це чотирьохядерний Afterall.
|
| |||
| |||
| thaught як я багато, але я б дуже хотів нижній Temps тому я можу OC 3 ГГц я постараюся повторне менше сьогодні з пастою |