![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia im akarják, hogy elmélyítse és egy quad core most az árak is csökkentek az I7 kiadás unsure amely bár ami jobb a 45nm, illetve 65nm im looking tölteni a lehető legkisebb, de megy a 130ish köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sem az, hogy a E8500.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Quad az én alaplap? | waxtodonte15 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 30. január 2008 09:45 |
| Négymagos Intel vagy AMD négymagos?? | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 19. december 2007 13:20 |
| Intel Quad! | craiig | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 9. december 2007 08:08 |
| Quad core | Hitetlen | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 2. augusztus 2007 01:31 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Téma eszközök | |
| |