![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas im norintiems patobulinti ir gauti quad core dabar kainos krito su I7 spaudai, Nesate tikras, kuris nors ir yra geriau 45 nanometrų arba 65 nm im looking išleisti kuo mažiau, bet teks 130ish ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nei, gauti E8500.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Quad mano plokštėje? | waxtodonte15 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 30 sausis 2008 09:45 |
| AMD Quad ir Intel Quad?!?! | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 19 gruodis 2007 13:20 |
| Intel Quad! | craiig | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 gruodis 2007 08:08 |
| Core | Infidel | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 2 rugpjūtis 2007 01:31 |
| Single Core ar Dual Core procesorius? | Anonimouse | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Birželis 29, 2007 00:33 |
| Temos įrankiai | |
| |