![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Добре. Ето една снимка на моята mobo: Потърсете в Белия 8 закован мощност куплунга до процесора. ![]() И тук е снимка на моята PSU: кабела в горната част на снимка е захранващия кабел за CPU. Само един от тези, отива в моя mobo. така че моето 8 закован мощност куплунг има 4 в него. е това, нали? ![]() Още едно нещо. в PSU снимка, какви са тези допълнителни 2 фронта въжета прикрепени към PCI-E въжета, използвани за? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: корсар 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, прочетете ръководството, преди да го взривим всичко.
Свещите в долната снимка Гото вашите PCI-E графична карта, нищо общо с тази 8 полюс mobo гнездо. Основните правомощия да ви mobo, че отива при PSU е най-голямата бяла гнездо, дъно средата. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| не не не. Знам, че PCI-E е за gpu, и 24-пинов в дъното е основният източник на захранване. но, че белите 8 закован поставете в горния десен ъгъл на снимката е сила за CPU. И свещите в самото началото на PSU снимка не са PCI. Im казва, че от тези 2 разделение има 8 пина. И само един от тях, или 4 пина, ще се вписват в моя mobo на CPU мощност куплунга. е това, нали? |
|
| |||
| |||
| А, сега следва, че си луд за момент ... ![]() Мисля, че е вярна, имам само разглеждат mobos, които изискват допълнителен 4 полюс CPU мощност (не 8), но тъй като това е нов комплект (така се нуждае от повече сок) и, ако тези две свещи присъединят (което е често, така че PSU вмества всички спецификациите на дъски), а след това се вмества Бих казал, че е добре. |
|
| |||
| |||
| Да, мога да потвърдя, че като се разглеждат с нея напоследък, просто извадете капачката, които могат да бъдат повече от допълнителните отвори за mobo (така че, ако сте пускане четири ли го в правилната сок дупки) и прегъвайте прилежащата свещите да се отговори на другите и пръчка всичко в ![]() АТРИБУТИ: BTW, напълно извън темата, но колко беше, че mobo? И искаш да го намерите добри, или не сте ли го употребявали още (което мислиш, че ще има смисъл обмисля своя въпрос ..)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Това е малко разстояние темата малко, но ако имате дъска с 8pin порт за властта, но 4 PF колчета има празни или капачка за тях, мислиш ли, все още трябва да се използва 8pin щепсела? или ЩЕ 4pin в 4, които са без таван работа? |
|
| |||
| |||
| Да можеш, до най-добрите ми познания във всеки случай. В противен случай те няма да го притеснява тавана. Той щеше да ти беше очевидно за цел да запълни това ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Добре, че беше нещо като тъп въпрос предполагам! но все пак, ако погледнем в наръчника тя казва, че се нуждаят от 8pin, ох добре, може би просто му за разпространение на мощност за още малко! |
|
| |||
| |||
| Да не съм сигурен как искате обработват само четири пинов .. Предполагам, че искате само да смучат повече от това, което е бил включен в смисъла бихте преуморявам на PSU (и не надработа, ако тя беше достоен - но бихте подчертае, че повече отколкото, ако сте имали всички 8 включен инча Това е просто образовани Предполагам не вземат думата си за него. Ако сте се погрижили за 8 пинов куплунг, включете го със сигурност.)