![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
OK. Zde je pic mého mobo: podívejte se na bílý 8 přišpendlený moc plug vedle procesoru. ![]() A tady je pic mého PSU: se šňůrkou v horní části pic je napájecí kabel pro CPU. Pouze jeden z těch jde do mého mobo. takže moje 8 přišpendlený moc plug 4 má v něm. je to ok? ![]() Ještě jedna věc. v PSU pic, co jsou ty další 2 hroty kabely připojené k PCI-E šňůry používá? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: Corsair 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, přečíst manuál před vyhodit všechno nahoru.
| |||
| |||
| ne ne ne. Já vím, že PCI-E je pro GPU, a 24 pin na dně je hlavním zdrojem energie. ale, že bílý 8 přišpendlený plug v pravém horním rohu obrázku je napájení pro CPU. A na svíčky na samém vrcholu se PSU pic nejsou pci. Im říkal, že z těch 2 dílčí existuje 8 pinů. A pouze jeden z nich, nebo 4 vývody se vejde do mého mobo to cpu moc plug. je to ok? |
|
| |||
| |||
| Aha, teď jsem sledovat, že jsi blázen na chvíli ... ![]() Myslím, že je správná, jen jsem se zabýval mobos které vyžadují další 4 pólu napájení procesoru (nikoli 8), ale jak je to nový kit (takže potřebuje více šťávy) a jestliže tyto dvě zásuvky připojit (což je běžné, takže se hodí PSU všechny parametry desek) a pak se hodí Řekl bych, že je v pohodě. |
|
| |||
| |||
| Ano, mohu potvrdit, že mají v poslední době zabýval, stačí odstranit víčko, které může být v průběhu dalších otvorů na mobo (takže pokud jste uvedení čtyři získáte ji v pravé šťávy jamek) a zatáčky přilehlých svíčky, aby splňovaly ostatní a nalepit ji na všechny ![]() EDIT: btw, zcela mimo-topic, ale kolik bylo mobo? A ty to dobře, nebo jste ji zatím nepoužívají (což přemýšlet o tom by smysl zvažuje svůj dotaz ..)
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| je to trochu mimo téma trochu, ale pokud máte na desce s 8pin port pro elektrárny, ale 4 PF kolíky mít prázdný nebo strop na nich, co máte stále používat 8pin plug? nebo jeden 4pin do 4, které jsou nelimitovaném práci? |
|
| |||
| |||
| Ano, můžete, to nejlepší z mých znalostí tak. V opačném případě nebude obtěžovat limitujícího to. To bych být zřejmé jste měla vyplnit ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| v pořádku, že byl trochu blbá otázka, myslím! ale přesto, když se podíváte na to říká, manuální potřebujete 8pin, oh no, snad jen jeho rozdělení moci o trochu víc! |
|
| |||
| |||
| To si nejsem jistý, jak bych to zvládnout jen čtyři pin .. Myslím, že bych jen nasávat více z toho, co byl zapojen ve smyslu, že byste nadužívat na PSU (i ne přesfungovat, pokud to bylo slušné - ale ty bych zdůraznit, že více, než kdyby jste měli zapojit všichni 8 palců To je jen hádat vzdělaní nejsou moje slova pro ni. Pokud jste se dostali 8 pin plug, vložte ji do jisté.)
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 20 Pin Vs. 24 Pin ATX Napájení Otázka | P5200 | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1. srpna 2009 19:00 |
| Velmi důležitá otázka, o případu fanoušek moc | ilop12 | Případy & Napájecí zdroje | 12 | 31. leden 2009 17:57 |
| DVD řidiči nebudou moci až po připojení k mobo | Benedicta | Drives & Removable Media | 14 | 9. červen 2008 12:27 |
| CPU vs MOBO otázku | Ulfrinn | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. ledna 2008 17:23 |
| Asus mobo otázku | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 37 | 25. prosince 2007 09:20 |
| Thread Nástroje | |
| |