![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
Εντάξει. Εδώ είναι ένα pic του mobo μου: εξετάσουμε το άσπρο βύσμα 8 καρφώθηκε εξουσία δίπλα στην CPU. ![]() Και εδώ είναι ένα pic του PSU μου: το καλώδιο στην κορυφή του pic είναι το καλώδιο ρεύματος για τη CPU. Μόνο ένα από αυτά τα πηγαίνει σε mobo μου. έτσι ώστε να μου καρφώθηκε 8 εξουσία βύσμα έχει 4 σε αυτό. είναι εντάξει αυτό; ![]() Και κάτι ακόμα. στο PSU pic, τι είναι αυτά εκτός 2 σκέλη καλώδια που συνδέονται με την PCI-E καλώδια που χρησιμοποιούνται για; MOBO: Biostar TP45 HP PSU: Corsair 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, διαβάστε το εγχειρίδιο πριν να το πάρει ο διάβολος όλα.
Το βύσμα στην κάτω pic goto σας PCI-E Κάρτα γραφικών, δεν σχετίζεται με το ότι 8 πόλος mobo πρίζα. Η κύρια δύναμη να σας mobo που πηγαίνει προς το PSU είναι το μεγάλο λευκό πρίζα, κάτω μέση. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Γνωρίζω ότι το PCI-E είναι για την gpu, και τα 24 pin στο κάτω μέρος είναι η κύρια πηγή ενέργειας. όμως, ότι άσπρο βύσμα 8 καρφώθηκε στην πάνω δεξιά γωνία της εικόνας είναι δύναμη για την cpu. ΚΑΙ οι πρίζες στην κορυφή του PSU pic δεν είναι pci. Im λέγοντας ότι από αυτές τις 2 διαίρεσης υπάρχουν 8 ακίδων. Και μόνο ένας από αυτούς, ή 4 ακίδων θα μου ταιριάζει στην mobo της cpu εξουσία βύσμα. είναι εντάξει αυτό; |
|
| |||
| |||
| Αχ, τώρα θα ακολουθήσει, Νόμιζα ότι ήταν τρελός για μια στιγμή ... ![]() Νομίζω ότι είναι σωστό, έχω ασχοληθεί μόνο με mobos που απαιτούν επιπλέον 4 CPU πόλο εξουσίας (δεν 8), αλλά αυτό που είναι νέο κιτ (τόσο χρειάζεται περισσότερο χυμό) και αν αυτά τα δύο βύσματα ενταχθούν (η οποία είναι κοινή τόσο το PSU ταιριάζει όλα τα χαρακτηριστικά των συμβουλίων) και στη συνέχεια να ταιριάζει θα έλεγα ότι είναι μια χαρά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το γεγονός ότι αντιμετώπισε πρόσφατα, απλά αφαιρέστε το καπάκι που μπορεί να είναι πάνω από τις τρύπες για την επιπλέον mobo (έτσι ώστε αν είστε θέτοντας τέσσερις το έχετε αυτό το δικαίωμα σε χυμό τρύπες) και λυγίζετε τα παρακείμενα βύσματα για την κάλυψη των άλλων και να κολλήσει όλα στην ![]() EDIT: BTW, εντελώς εκτός θέματος, αλλά σε ποιο βαθμό ήταν ότι mobo; Και θα το κάνει αυτό θα βρείτε καλό, ή που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα (που το σκέφτομαι ήταν λογικό λαμβάνοντας υπόψη την ερώτησή σας ..)
|
| |||
| |||
| αυτό είναι κάπως εκτός θέματος λίγο, αλλά αν έχετε ένα συμβούλιο με 8pin λιμένα για την εξουσία, αλλά το 4 pf καρφίτσες έχουν ένα κενό ή καπάκι σε αυτά, εσείς πρέπει ακόμα να χρησιμοποιήσετε ένα 8pin βύσμα; ή θα 4pin σε ένα τα 4 που είναι uncapped εργασία; |
|
| |||
| |||
| Ναι μπορείτε, όσο καλύτερα τις γνώσεις μου έτσι κι αλλιώς. Διαφορετικά δεν θα τον κόπο της βάσης του. Είναι προφανές προτίθεστε να κάνετε ήταν να συμπληρώσετε ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| εντάξει ότι ήταν ένα είδος χαζή ερώτηση Μάλλον! αλλά και πάλι, αν δείτε το manual λέει χρειάζεστε ένα 8pin, μα καλά, ίσως το μόνο και μόνο για να εξαπλωθεί η ισχύς περίπου λίγο περισσότερο! |
|
| |||
| |||
| Ναι, δεν είμαι βέβαιος πώς είχε χειριστεί μόνο τέσσερις pin .. Μάλλον θα έπαιρνα μόνο πρέπει να απορροφά περισσότερο από αυτό που ήταν συνδεδεμένος με την έννοια που προτίθεστε καταπονώ το PSU (και δεν πάνω απόεργασία, εφόσον αυτή ήταν αξιοπρεπής - αλλά έχετε περισσότερο άγχος από ό, τι αν είχε όλα τα 8 βουλώνονται in. Αυτό είναι μόνο ένα εκπαιδευμένο μαντέψετε δεν λαμβάνουν το λόγο μου για αυτό. Εάν έχετε ένα 8 pin πρίζα, συνδέστε το σίγουρο.)
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 20 Pin Vs. 24 Pin ATX Power Supply Ερώτηση | P5200 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 1 Αυγ 2009 19:00 |
| Πολύ σημαντικό ζήτημα σχετικά με την περίπτωση ανεμιστήρα ισχύς | ilop12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 12 | 31 Ιαν 2009 17:57 |
| DVD οδηγοί δεν θα εξουσία όταν συνδέεται με mobo | benedicta | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 14 | 9 Ιουν 2008 12:27 |
| CPU έναντι MOBO ερώτηση | Ulfrinn | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Ιαν 2008 17:23 |
| Asus mobo ερώτηση | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 37 | 25 Δεκ. 2007 09:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |