manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Pitanje o Procesor Power Plug na Mobo

Reply

Thread Tools
Old 11 tra 2009, 09:12
Novi član grupe

Default Pitanje o Procesor Power Plug na Mobo

U redu. Ovde je slika mog mobo: pogled na bijelu 8 zabodena power plug pored CPU.

I ovdje je slika mog PSU: kabel na vrhu PIC je snaga kabel za CPU. Samo jedan od tih ide u moj mobo. tako da moj 8 zabodena power plug ima 4 u njemu. je li to ok?

Još jedna stvar. u PSU slika, što su oni dodatnih 2 račvast konopci priključen na PCI-E užeta za?

MOBO: Biostar TP45 HP
PSU: gusar 650TX
GPU: Radeon HD4850
Old 11 tra 2009, 09:30
Administrator Group

Yikes, pročitajte priručnik prije nego što ga popušiti sve gore.

Utikači se u dnu vašeg pic goto PCI-E grafičke kartice, nema veze s tim 8 polni mobo utičnicu.

Glavne snage na svoj mobo da ide na PSU je velika bijela utičnica, dno sredini.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 tra 2009, 09:35
Novi član grupe

ne ne ne. Znam da je PCI-e je za GPU, te 24 pinski na dnu je glavni izvor napajanja. ali, da je bijela 8 plug zabodena u gornjem desnom dijelu slike je snaga za CPU. A utikači na samom vrhu u PSU pic nisu PCI. Im rekavši da je od onih 2 Split ima 8 igle. I samo jedan od njih, ili 4 igle će stati u moj mobo's CPU power plug. je li to ok?
Old 11 tra 2009, 09:39
Administrator Group

Ah, sad sam slijediti, mislili ste bili ludi za trenutak ...

Mislim da je ispravna, samo sam se bavila mobos koje zahtijevaju dodatna 4 polni CPU power (ne 8) ali kako je ovo novi kit (tako treba više soka), a ako ta dva utikači pridružiti (koja je zajednička pa PSU uklapa naočale za sve zajednice), a zatim se uklapa bih se reći da je sasvim u redu.
Old 11 tra 2009, 12:30
Donatorska Grupa

Da, mogu potvrditi da nakon što ga je nedavno bavila, samo ukloniti da svibanj biti kapu preko dodatnih rupa na mobo (tako da ako stavite četiri u vama, preuzmite ga u pravom soka rupa) i saviti u susjedni utikači u susret drugima i staviti ga u svim

EDIT: BTW, potpuno off-topic, ali koliko je to bilo mobo? I to vam je dobar, ili si ga još ne koriste (koji misle da će to smisla s obzirom na svoje pitanje ..)
Old 11 tra 2009, 12:59
Member Group

to je kinda malo off topic, ali ako imate pansion s 8pin priključak za struju, ali 4 pf kočiće imati prazan ili kapu na njih, da li još uvijek morati koristiti 8pin plug? ili će jedan 4pin u 4 koje su uncapped rad?
Old 11 tra 2009, 13:01
Donatorska Grupa

Da možete, u najboljem znanju anyway.

Inače ne bi ga gnjaviti pokrovni sloj. To bih biti očiti su vam da ispunite ga ..
Old 11 tra 2009, 13:09
Member Group

ok da je rod od neinteligentni pitanje JA pogodak! ali ipak, ako pogledamo priručnik piše vam je potrebna 8pin, oh well, maybe samo za širenje svojih ovlasti o malo više!
Old 12 tra 2009, 02:28
Donatorska Grupa

Da nisam siguran kako bih rukovati samo četiri pin .. Mislim da bih samo da sisanje više od onoga što je priključen u što znači da bih se zamarati PSU (dobro ne prekoraditi ako je pristojan - ali ti bi to više od stresa ako je svih 8 priključen u. To je samo educirani pogodak ne uzeti moj riječ za to. Ako ste dobili od 8 pinski utikač, priključite ga na sigurno.)

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
20 Pin vs. 24 pin ATX Power Supply Pitanje P5200 Cases & Power Supplies 2 1. kolovoz 2009 19:00
Vrlo važno pitanje o slučaju ventilatora napajanja ilop12 Cases & Power Supplies 12 31 siječanj 2009 17:57
DVD vozači neće moć do kada je priključena na mobo benedicta Drives & Izmjenjivi mediji 14 9. lipnja 2008 12:27
CPU vs MOBO pitanje Ulfrinn CPU, Matične ploče i RAM 5 2. siječanj 2008 17:23
Mobo Asus pitanje Cew27 CPU, Matične ploče i RAM 37 25. prosinac 2007 09:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.