![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
U redu. Ovde je slika mog mobo: pogled na bijelu 8 zabodena power plug pored CPU. ![]() I ovdje je slika mog PSU: kabel na vrhu PIC je snaga kabel za CPU. Samo jedan od tih ide u moj mobo. tako da moj 8 zabodena power plug ima 4 u njemu. je li to ok? ![]() Još jedna stvar. u PSU slika, što su oni dodatnih 2 račvast konopci priključen na PCI-E užeta za? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: gusar 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, pročitajte priručnik prije nego što ga popušiti sve gore.
| |||
| |||
| ne ne ne. Znam da je PCI-e je za GPU, te 24 pinski na dnu je glavni izvor napajanja. ali, da je bijela 8 plug zabodena u gornjem desnom dijelu slike je snaga za CPU. A utikači na samom vrhu u PSU pic nisu PCI. Im rekavši da je od onih 2 Split ima 8 igle. I samo jedan od njih, ili 4 igle će stati u moj mobo's CPU power plug. je li to ok? |
|
| |||
| |||
| Ah, sad sam slijediti, mislili ste bili ludi za trenutak ... ![]() Mislim da je ispravna, samo sam se bavila mobos koje zahtijevaju dodatna 4 polni CPU power (ne 8) ali kako je ovo novi kit (tako treba više soka), a ako ta dva utikači pridružiti (koja je zajednička pa PSU uklapa naočale za sve zajednice), a zatim se uklapa bih se reći da je sasvim u redu. |
|
| |||
| |||
| Da, mogu potvrditi da nakon što ga je nedavno bavila, samo ukloniti da svibanj biti kapu preko dodatnih rupa na mobo (tako da ako stavite četiri u vama, preuzmite ga u pravom soka rupa) i saviti u susjedni utikači u susret drugima i staviti ga u svim ![]() EDIT: BTW, potpuno off-topic, ali koliko je to bilo mobo? I to vam je dobar, ili si ga još ne koriste (koji misle da će to smisla s obzirom na svoje pitanje ..)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| to je kinda malo off topic, ali ako imate pansion s 8pin priključak za struju, ali 4 pf kočiće imati prazan ili kapu na njih, da li još uvijek morati koristiti 8pin plug? ili će jedan 4pin u 4 koje su uncapped rad? |
|
| |||
| |||
| Da možete, u najboljem znanju anyway. Inače ne bi ga gnjaviti pokrovni sloj. To bih biti očiti su vam da ispunite ga ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ok da je rod od neinteligentni pitanje JA pogodak! ali ipak, ako pogledamo priručnik piše vam je potrebna 8pin, oh well, maybe samo za širenje svojih ovlasti o malo više! |
|
| |||
| |||
| Da nisam siguran kako bih rukovati samo četiri pin .. Mislim da bih samo da sisanje više od onoga što je priključen u što znači da bih se zamarati PSU (dobro ne prekoraditi ako je pristojan - ali ti bi to više od stresa ako je svih 8 priključen u. To je samo educirani pogodak ne uzeti moj riječ za to. Ako ste dobili od 8 pinski utikač, priključite ga na sigurno.)
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 20 Pin vs. 24 pin ATX Power Supply Pitanje | P5200 | Cases & Power Supplies | 2 | 1. kolovoz 2009 19:00 |
| Vrlo važno pitanje o slučaju ventilatora napajanja | ilop12 | Cases & Power Supplies | 12 | 31 siječanj 2009 17:57 |
| DVD vozači neće moć do kada je priključena na mobo | benedicta | Drives & Izmjenjivi mediji | 14 | 9. lipnja 2008 12:27 |
| CPU vs MOBO pitanje | Ulfrinn | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. siječanj 2008 17:23 |
| Mobo Asus pitanje | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 37 | 25. prosinac 2007 09:20 |
| Thread Tools | |
| |