פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

שאלה על CPU Power הכנס על Mobo

Reply

שרשרת כלים
Old 11 אפריל 2009, 09:12
קבוצת חברות חדשות

Default שאלה על CPU Power הכנס על Mobo

אישור. הנה pic mobo שלי: מסתכל על לבן 8 כבון כוח תקע שליד CPU.

והנה הוא pic שלי PSU: את חוט בחלק העליון של pic הוא את הכוח חוט של CPU. רק אחד מהם הולך לבית שלי mobo. כך שלי 8 כבון תקע כוח יש בה 4. האם זה בסדר?

עוד דבר אחד. ב PSU pic, מה אלה מיותרים 2 pronged cords המחוברים PCI-E cords המשמשים?

MOBO: Biostar TP45 HP
PSU: Corsair 650TX
GPU: RADEON HD4850
Old 11 אפריל 2009, 09:30
מנהל קבוצת

Yikes, לקרוא את המדריך לפני שאתה מכה את הכל למעלה.

את plugs בחלקו התחתון pic goto שלך PCI-E כרטיס המסך, אין מה לעשות עם זה 8 מוט mobo שקע.

עיקר הכוח שלך mobo זה הולך את PSU הוא חור גדול לבן, באמצע התחתונה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 אפריל 2009, 09:35
קבוצת חברות חדשות

לא לא לא. אני יודע, כי PCI-E מיועד gpu, ואת 24 PIN בתחתית היא מקור הכוח העיקרי. אבל, כי לבן 8 כבון לתקוע תקע הימנית העליונה של התמונה הוא הכוח של CPU. כמו כן plugs בחלקו העליון של PSU pic אינם PCI. Im אומר, כי מתוך אלו 2 יש לפצל 8 מספרי זיהוי אישיים. ורק אחד מהם, או מספרי זיהוי אישיים 4 יהיה להתאים את mobo CPU של כוח תקע. האם זה בסדר?
Old 11 אפריל 2009, 09:39
מנהל קבוצת

אה, עכשיו אני בצע, חשבתי שהיית משוגע לרגע ...

אני חושב שזה נכון, יש לי רק עסקה mobos הדורשים תוספת מוט 4 CPU הכוח (לא 8) אבל זה כמו חדש Kit (כך צרכים יותר מיץ) ואם אלו שתי plugs להצטרף (שהוא נפוץ כל כך מתאים את PSU כל מפרט של הלוחות) ולאחר מכן נכנס הייתי אומר שזה בסדר גמור.
Old 11 אפריל 2009, 12:30
קבוצת תורמים

כן, אני יכול לאשר כי בעל עסק עם זה לאחרונה, רק להסיר את הכובע שעשויים להיות דרך נוספת על חורים mobo (כך שאם אתה לשים ארבע אתה מקבל את זה את הזכות מיץ חורים) ו לכופף את adjoining plugs לפגוש אנשים אחרים ולקבל את כל זה מקל על

ערוך: Btw, לחלוטין מחוץ לנושא, אבל עד כמה זה היה mobo? בנוסף, האם אתה מוצא את זה טוב, או אם יש לך עדיין לא השתמשתי בה (אשר חושב על זה היה הגיוני בהתחשב השאלה שלך ..)
Old 11 אפריל 2009, 12:59
חבר קבוצת

זה קצת Off topic קצת, אבל אם יש לך לוח עם יציאת 8pin של הכוח, אבל 4 pf לקבל את מספר הזיהוי האישי ריק או על מכסה אותם, אתה עדיין צריך להשתמש 8pin תוסף? או שמא א 4pin לתוך 4 שהם uncapped עבודה?
Old 11 אפריל 2009, 13:01
קבוצת תורמים

כן אתה יכול, לפי מיטב הידע שלי בכל מקרה.

אחרת הם לא היו טורחים תקרת זה. זה יהיה ברור שאתה היית אמור למלא את זה ..
Old 11 אפריל 2009, 13:09
חבר קבוצת

אוקיי, זה היה סוג של שאלה שאני מניח טיפש! אבל עדיין, אם אתה מסתכל על זה אומר לך ידני צריך 8pin, אה, טוב, אולי רק על מנת להפיץ את הסמכות בנושא קצת יותר!
Old 12 אפריל 2009, 02:28
קבוצת תורמים

כן אני לא בטוח עד כמה היא מעוניינת לטפל רק ארבעה PIN .. אני מניח שהיא מעוניינת רק צריך לינוק יותר ממה היה פקוק בתוך משמעות אתה מעוניין לעבוד יתר על המידה את PSU (טוב, לא מעלהעבודה, אם זה היה הגון - אבל אתה רוצה להדגיש את זה יותר מאשר אם היה לך את כל 8 פקוק למערכת זה רק ניחוש מלומד לא לקחת את זה מילה. אם יש 8 PIN תקע, תקע את זה על בטוח.)

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
20 ההצמדה Vs. 24 Pin ATX Power supply שאלה P5200 מקרים & ספקי כוח 2 ב -1 לאוגוסט 2009 19:00
מאוד חשוב שאלה לגבי מקרה מעריץ כוח ilop12 מקרים & ספקי כוח 12 31 ינואר 2009 17:57
DVD הנהגים לא כוח כאשר מחובר mobo benedicta כוננים & נשלפת 14 9th יוני 2008 12:27
CPU MOBO לעומת השאלה Ulfrinn CPUs, Motherboards & RAM 5 2nd ינואר 2008 17:23
ASUS mobo שאלה Cew27 CPUs, Motherboards & RAM 37 ה -25 בחודש דצמבר 2007 09:20
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.