![]() |
|
| |||
| |||
אישור. הנה pic mobo שלי: מסתכל על לבן 8 כבון כוח תקע שליד CPU. ![]() והנה הוא pic שלי PSU: את חוט בחלק העליון של pic הוא את הכוח חוט של CPU. רק אחד מהם הולך לבית שלי mobo. כך שלי 8 כבון תקע כוח יש בה 4. האם זה בסדר? ![]() עוד דבר אחד. ב PSU pic, מה אלה מיותרים 2 pronged cords המחוברים PCI-E cords המשמשים? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: Corsair 650TX GPU: RADEON HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, לקרוא את המדריך לפני שאתה מכה את הכל למעלה.
| |||
| |||
| לא לא לא. אני יודע, כי PCI-E מיועד gpu, ואת 24 PIN בתחתית היא מקור הכוח העיקרי. אבל, כי לבן 8 כבון לתקוע תקע הימנית העליונה של התמונה הוא הכוח של CPU. כמו כן plugs בחלקו העליון של PSU pic אינם PCI. Im אומר, כי מתוך אלו 2 יש לפצל 8 מספרי זיהוי אישיים. ורק אחד מהם, או מספרי זיהוי אישיים 4 יהיה להתאים את mobo CPU של כוח תקע. האם זה בסדר? |
|
| |||
| |||
| אה, עכשיו אני בצע, חשבתי שהיית משוגע לרגע ... ![]() אני חושב שזה נכון, יש לי רק עסקה mobos הדורשים תוספת מוט 4 CPU הכוח (לא 8) אבל זה כמו חדש Kit (כך צרכים יותר מיץ) ואם אלו שתי plugs להצטרף (שהוא נפוץ כל כך מתאים את PSU כל מפרט של הלוחות) ולאחר מכן נכנס הייתי אומר שזה בסדר גמור. |
|
| |||
| |||
| כן, אני יכול לאשר כי בעל עסק עם זה לאחרונה, רק להסיר את הכובע שעשויים להיות דרך נוספת על חורים mobo (כך שאם אתה לשים ארבע אתה מקבל את זה את הזכות מיץ חורים) ו לכופף את adjoining plugs לפגוש אנשים אחרים ולקבל את כל זה מקל על ![]() ערוך: Btw, לחלוטין מחוץ לנושא, אבל עד כמה זה היה mobo? בנוסף, האם אתה מוצא את זה טוב, או אם יש לך עדיין לא השתמשתי בה (אשר חושב על זה היה הגיוני בהתחשב השאלה שלך ..)
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| זה קצת Off topic קצת, אבל אם יש לך לוח עם יציאת 8pin של הכוח, אבל 4 pf לקבל את מספר הזיהוי האישי ריק או על מכסה אותם, אתה עדיין צריך להשתמש 8pin תוסף? או שמא א 4pin לתוך 4 שהם uncapped עבודה? |
|
| |||
| |||
| כן אתה יכול, לפי מיטב הידע שלי בכל מקרה. אחרת הם לא היו טורחים תקרת זה. זה יהיה ברור שאתה היית אמור למלא את זה ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אוקיי, זה היה סוג של שאלה שאני מניח טיפש! אבל עדיין, אם אתה מסתכל על זה אומר לך ידני צריך 8pin, אה, טוב, אולי רק על מנת להפיץ את הסמכות בנושא קצת יותר! |
|
| |||
| |||
| כן אני לא בטוח עד כמה היא מעוניינת לטפל רק ארבעה PIN .. אני מניח שהיא מעוניינת רק צריך לינוק יותר ממה היה פקוק בתוך משמעות אתה מעוניין לעבוד יתר על המידה את PSU (טוב, לא מעלהעבודה, אם זה היה הגון - אבל אתה רוצה להדגיש את זה יותר מאשר אם היה לך את כל 8 פקוק למערכת זה רק ניחוש מלומד לא לקחת את זה מילה. אם יש 8 PIN תקע, תקע את זה על בטוח.)
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 20 ההצמדה Vs. 24 Pin ATX Power supply שאלה | P5200 | מקרים & ספקי כוח | 2 | ב -1 לאוגוסט 2009 19:00 |
| מאוד חשוב שאלה לגבי מקרה מעריץ כוח | ilop12 | מקרים & ספקי כוח | 12 | 31 ינואר 2009 17:57 |
| DVD הנהגים לא כוח כאשר מחובר mobo | benedicta | כוננים & נשלפת | 14 | 9th יוני 2008 12:27 |
| CPU MOBO לעומת השאלה | Ulfrinn | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd ינואר 2008 17:23 |
| ASUS mobo שאלה | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 37 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 09:20 |
| שרשרת כלים | |
| |