mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Klausimas apie procesoriaus galios Plug dėl MOBO

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 11, 2009, 09:12
Naujas Narys

Default Klausimas apie procesoriaus galios Plug dėl MOBO

Gerai. Čia yra mano MOBO pic: pažvelgti balta 8 Svarbi maitinimo kištuką prie procesoriaus.

Ir čia yra mano PSU pic: ne dėl pic viršų laidas maitinimo laidą CPU. Tų tik vienas važiuoja į mano MOBO. , kad mano 8 Svarbi elektros kištukas yra 4 ja. tai gerai?

Vienas dalykas. į PSU pic, kas yra tas extra 2 krypčių virvutės prie PCI-E virvės naudojamos?

MOBO: Biostar TP45 HP
PSU: Corsair 650TX
GPU: Radeon HD4850
Old Balandis 11, 2009, 09:30
Administrator Grupė

Yikes, skaitykite vadove, prieš smūgį jis išaugo.

Dugno pic goto žvakės jūsų PCI-E vaizdo plokštė, nieko bendro su 8 Pole MOBO lizdas.

Pagrindinis galia savo MOBO, kad eina į PSU yra didelis baltas lizdas, apačioje viduryje.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 11, 2009, 09:35
Naujas Narys

ne ne ne. Žinau, kad PCI-E yra už GPU ir 24 pin apačioje yra pagrindinis energijos šaltinis. bet, kad baltasis 8 Svarbi Plug In viršutiniame dešiniajame nuotrauka galios procesoriaus. Ir ne pačiame viršuje PSU pic kištukai ne PCI. Im sakydamas, kad iš šių 2 Splitas yra 8 kaiščių. Ir tik viena jų, arba 4 pins tilps į mano MOBO's cpu maitinimo kištuką. tai gerai?
Old Balandis 11, 2009, 09:39
Administrator Grupė

Ak, dabar aš sekti, manau, kad jums buvo Crazy for a moment ...

Manau, kad yra teisingas, aš tik nagrinėjo mobos, kad reikia papildomų 4 Pole CPU galios (ne 8) bet kadangi tai yra naujas komplektas (todėl reikia daugiau sulčių), ir jei tų dviejų žvakių prisijungti (kuris yra bendras tiek, PSU tinka visų plokščių specifikacijų) ir tada tinka, sakyčiau, kad tai gerai.
Old Balandis 11, 2009, 12:30
Donorų grupės

Taip, galiu patvirtinti, kad Išnagrinėję su juo neseniai, galite tiesiog nuimti dangtelį, kad gali būti per papildomas angas ant MOBO (taip, kad jei jūs įsigijote keturi gausite ją į dešinę sultys skyles) ir lenkimo greta žvakės atitinka kitų ir laikytis ji visi

EDIT: Beje, visiškai ne į temą, bet kiek buvo, kad MOBO? Ir jums atrodo ji gera, ar tu ne ją naudojo dar (Kuris galvoti apie tai būtų tikslinga, atsižvelgiant į Jūsų klausimą ..)
Old Balandis 11, 2009, 12:59
Narys

Tai kinda off topic šiek tiek, bet jei lenta su 8pin uosto valdžią, tačiau 4 PF kaiščiai yra tuščia ar dangtelis ant jų, jūs vis dar turite naudoti 8pin kištukas? ar bus 4pin į 4, kad yra neapribota darbą?
Old Balandis 11, 2009, 13:01
Donorų grupės

Taip galite, kad, mano žiniomis, anyway.

Priešingu atveju jie neturėtų nerimauti ribojimo ji. Tai jau būtų akivaizdus jums buvo siekiama užpildyti jį ..
Old Balandis 11, 2009, 13:09
Narys

Gerai, kad buvo tipo kvailas klausimas, I guess! tačiau, jei žiūrėti į vadovą ji sako, jums reikia 8pin, oh Na, gal jos tiesiog skleisti galią apie šiek tiek daugiau!
Old Balandis 12, 2009, 02:28
Donorų grupės

Taip aš nesu tikras kaip tai reikia tvarkyti tik keturis pin .. Manau, kad reikia tiesiog čiulpia daugiau iš to, kas buvo prijungtas prasme norite pervargimas PSU (ir ne baigtasdarbą, jei jis buvo geras - bet reikia pabrėžti, kad daugiau nei tada, jei jūs turėjote visus 8 prijungtas in That's just išsilavinę atspėti nevartokite mano žodį. If you've got 8 pin plug, prijunkite jį tikrai.)

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
20 Pin Vs. 24 pin ATX Power Supply Klausimas P5200 Cases & Power Supplies 2 1 rugpjūtis 2009 19:00
Labai svarbus klausimas apie teismų ventiliatoriaus galia ilop12 Cases & Power Supplies 12 31 sausis 2009 17:57
DVD tvarkyklės nebus galios iki prijungus prie MOBO Benedikta Drives & Removable Media 14 9 birželis 2008 12:27
CPU vs MOBO klausimas Ulfrinn CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 2 sausis 2008 17:23
Asus MOBO klausimas Cew27 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 37 25 gruodis 2007 09:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.