![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Gerai. Čia yra mano MOBO pic: pažvelgti balta 8 Svarbi maitinimo kištuką prie procesoriaus. ![]() Ir čia yra mano PSU pic: ne dėl pic viršų laidas maitinimo laidą CPU. Tų tik vienas važiuoja į mano MOBO. , kad mano 8 Svarbi elektros kištukas yra 4 ja. tai gerai? ![]() Vienas dalykas. į PSU pic, kas yra tas extra 2 krypčių virvutės prie PCI-E virvės naudojamos? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: Corsair 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, skaitykite vadove, prieš smūgį jis išaugo.
| |||
| |||
| ne ne ne. Žinau, kad PCI-E yra už GPU ir 24 pin apačioje yra pagrindinis energijos šaltinis. bet, kad baltasis 8 Svarbi Plug In viršutiniame dešiniajame nuotrauka galios procesoriaus. Ir ne pačiame viršuje PSU pic kištukai ne PCI. Im sakydamas, kad iš šių 2 Splitas yra 8 kaiščių. Ir tik viena jų, arba 4 pins tilps į mano MOBO's cpu maitinimo kištuką. tai gerai? |
|
| |||
| |||
| Ak, dabar aš sekti, manau, kad jums buvo Crazy for a moment ... ![]() Manau, kad yra teisingas, aš tik nagrinėjo mobos, kad reikia papildomų 4 Pole CPU galios (ne 8) bet kadangi tai yra naujas komplektas (todėl reikia daugiau sulčių), ir jei tų dviejų žvakių prisijungti (kuris yra bendras tiek, PSU tinka visų plokščių specifikacijų) ir tada tinka, sakyčiau, kad tai gerai. |
|
| |||
| |||
| Taip, galiu patvirtinti, kad Išnagrinėję su juo neseniai, galite tiesiog nuimti dangtelį, kad gali būti per papildomas angas ant MOBO (taip, kad jei jūs įsigijote keturi gausite ją į dešinę sultys skyles) ir lenkimo greta žvakės atitinka kitų ir laikytis ji visi ![]() EDIT: Beje, visiškai ne į temą, bet kiek buvo, kad MOBO? Ir jums atrodo ji gera, ar tu ne ją naudojo dar (Kuris galvoti apie tai būtų tikslinga, atsižvelgiant į Jūsų klausimą ..)
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tai kinda off topic šiek tiek, bet jei lenta su 8pin uosto valdžią, tačiau 4 PF kaiščiai yra tuščia ar dangtelis ant jų, jūs vis dar turite naudoti 8pin kištukas? ar bus 4pin į 4, kad yra neapribota darbą? |
|
| |||
| |||
| Taip galite, kad, mano žiniomis, anyway. Priešingu atveju jie neturėtų nerimauti ribojimo ji. Tai jau būtų akivaizdus jums buvo siekiama užpildyti jį ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad buvo tipo kvailas klausimas, I guess! tačiau, jei žiūrėti į vadovą ji sako, jums reikia 8pin, oh Na, gal jos tiesiog skleisti galią apie šiek tiek daugiau! |
|
| |||
| |||
| Taip aš nesu tikras kaip tai reikia tvarkyti tik keturis pin .. Manau, kad reikia tiesiog čiulpia daugiau iš to, kas buvo prijungtas prasme norite pervargimas PSU (ir ne baigtasdarbą, jei jis buvo geras - bet reikia pabrėžti, kad daugiau nei tada, jei jūs turėjote visus 8 prijungtas in That's just išsilavinę atspėti nevartokite mano žodį. If you've got 8 pin plug, prijunkite jį tikrai.)
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 20 Pin Vs. 24 pin ATX Power Supply Klausimas | P5200 | Cases & Power Supplies | 2 | 1 rugpjūtis 2009 19:00 |
| Labai svarbus klausimas apie teismų ventiliatoriaus galia | ilop12 | Cases & Power Supplies | 12 | 31 sausis 2009 17:57 |
| DVD tvarkyklės nebus galios iki prijungus prie MOBO | Benedikta | Drives & Removable Media | 14 | 9 birželis 2008 12:27 |
| CPU vs MOBO klausimas | Ulfrinn | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 sausis 2008 17:23 |
| Asus MOBO klausimas | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 37 | 25 gruodis 2007 09:20 |
| Temos įrankiai | |
| |