mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Jautājums par Cpu Power Plug par MOBO

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 11, 2009, 09:12
New Member Group

Default Jautājums par Cpu Power Plug par MOBO

Labi. Te ir pic ar manu MOBO: apskatīt balto 8 pinned jauda plug blakus CPU.

Un šeit ir pic ar manu PSU: virvi, aug pic ir strāvas vadu uz CPU. Tikai viens no tiem iet manā MOBO. lai mans 8 pinned jauda plug ir 4 tajā. tas ir ok?

Vēl viena lieta. in PSU pic, kādi ir tie papildus 2 līmeņu auklas pievienotas PCI-E auklas lieto?

MOBO: Biostar TP45 HP
PSU: Corsair 650TX
GPU: Radeon HD4850
Old Aprīlis 11, 2009, 09:30
Administrator Group

Yikes, izlasiet rokasgrāmatu, pirms blow to visu augšu.

In apakšējā pic Goto sveces Jūsu PCI-E graphics card, nekāda sakara ar šo 8 pole MOBO kontaktligzdu.

Galvenais elektroenerģijas jūsu MOBO, kas iet uz PSU ir liels balts ligzda, apakšā vidū.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 11, 2009, 09:35
New Member Group

nē nē nē. Es zinu, ka PCI-E ir centrālais procesors, un 24 pin pie grunts ir galvenais elektroenerģijas avots. bet, ka baltā 8 pinned iespraudiet augšpusē pa labi aina ir pilnvaras CPU. UN pie ļoti augšpusē PSU pic sveces nav pci. Im sakot, ka no tiem 2 split tur ir 8 kontakti. Un tikai viens no viņiem, vai 4 pins iederēsies manā MOBO ir cpu jauda spraudni. tas ir ok?
Old Aprīlis 11, 2009, 09:39
Administrator Group

Ah, tagad man sekot, domāju, ka tu traks uz brīdi ...

Es domāju, ka ir pareiza, tad man ir tikai nodarbojas ar mobos, kas prasa papildu 4 pole CPU power (nevis 8), bet, jo tas ir jauns komplekts (tātad vajag vairāk sulas), un ja šīs divas sveces pievienoties (kas ir kopīgs tik PSU fits visi padomju specs), un tad der es teiktu, ka ir tikai naudas sodu.
Old Aprīlis 11, 2009, 12:30
Donors Group

Jā, es varu apstiprināt, ka Strādājot ar to nesen, jūs vienkārši noņemiet vāciņu, kas var būt vairāk nekā papildu caurumu MOBO (tā ka, ja jūs esat liekot četras jums to labi sula caurumiem) un lieces blakus sveces, kas atbilst citiem, un pielīmēt to visu

EDIT: BTW, pavisam off-topic, bet cik daudz bija, ka MOBO? Un jūs atradīsiet, ka labas, vai tu nelieto to vēl (Which domāšana par to nebūtu jēgas, ņemot vērā Jūsu jautājums ..)

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Aprīlis 11, 2009, 12:59
Loceklis

tas ir kinda Off topic nedaudz, bet, ja jums ir mātesplate ar 8PIN ostu jaudas, bet 4 PF tapām ir tukša vai vāciņu uz tām, vai Jūs vēl arvien jāizmanto 8PIN spraudni? vai būs 4pin vērā 4, ka ir neierobežotas darbs?
Old Aprīlis 11, 2009, 13:01
Donors Group

Jā, varat, lai cik man zināms, anyway.

Citādi viņi nebūtu bother ierobežojuma to. Tas lūdzu ir skaidrs jums bija paredzēts aizpildīt ..
Old Aprīlis 11, 2009, 13:09
Loceklis

labi, ka bija veida mēms jautājums i guess! bet tomēr, ja paskatās rokasgrāmatā ir teikts, jums 8PIN, oh labi, varbūt tā tikai, lai izplatītu enerģijas par mazliet vairāk!
Old Aprīlis 12, 2009, 02:28
Donors Group

Yeah es neesmu pārliecināts, kā to gribētu rīkoties tikai četras tapas .. Es domāju, ka gribu vienkārši ir sūkāt vairāk no tā, kas bija pieslēgts kā nozīmes vēlaties pārstrādāties PSU (arī ne pāridarbu, ja tas ir pienācīgas - bet jūs vēlētos uzsvērt, ka vairāk nekā tad, ja Jums bija visas 8 plugged in Tas ir tikai izglītota uzminēt neņemiet manu vārdu uz tā. Ja tev ir 8 pin spraudnis, pievienojiet to for sure.)

Register

Bookmarks