![]() |
|
| |||
| |||
Labi. Te ir pic ar manu MOBO: apskatīt balto 8 pinned jauda plug blakus CPU. ![]() Un šeit ir pic ar manu PSU: virvi, aug pic ir strāvas vadu uz CPU. Tikai viens no tiem iet manā MOBO. lai mans 8 pinned jauda plug ir 4 tajā. tas ir ok? ![]() Vēl viena lieta. in PSU pic, kādi ir tie papildus 2 līmeņu auklas pievienotas PCI-E auklas lieto? MOBO: Biostar TP45 HP PSU: Corsair 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, izlasiet rokasgrāmatu, pirms blow to visu augšu.
In apakšējā pic Goto sveces Jūsu PCI-E graphics card, nekāda sakara ar šo 8 pole MOBO kontaktligzdu. Galvenais elektroenerģijas jūsu MOBO, kas iet uz PSU ir liels balts ligzda, apakšā vidū. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| nē nē nē. Es zinu, ka PCI-E ir centrālais procesors, un 24 pin pie grunts ir galvenais elektroenerģijas avots. bet, ka baltā 8 pinned iespraudiet augšpusē pa labi aina ir pilnvaras CPU. UN pie ļoti augšpusē PSU pic sveces nav pci. Im sakot, ka no tiem 2 split tur ir 8 kontakti. Un tikai viens no viņiem, vai 4 pins iederēsies manā MOBO ir cpu jauda spraudni. tas ir ok? |
|
| |||
| |||
| Ah, tagad man sekot, domāju, ka tu traks uz brīdi ... ![]() Es domāju, ka ir pareiza, tad man ir tikai nodarbojas ar mobos, kas prasa papildu 4 pole CPU power (nevis 8), bet, jo tas ir jauns komplekts (tātad vajag vairāk sulas), un ja šīs divas sveces pievienoties (kas ir kopīgs tik PSU fits visi padomju specs), un tad der es teiktu, ka ir tikai naudas sodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, es varu apstiprināt, ka Strādājot ar to nesen, jūs vienkārši noņemiet vāciņu, kas var būt vairāk nekā papildu caurumu MOBO (tā ka, ja jūs esat liekot četras jums to labi sula caurumiem) un lieces blakus sveces, kas atbilst citiem, un pielīmēt to visu ![]() EDIT: BTW, pavisam off-topic, bet cik daudz bija, ka MOBO? Un jūs atradīsiet, ka labas, vai tu nelieto to vēl (Which domāšana par to nebūtu jēgas, ņemot vērā Jūsu jautājums ..)
|
| |||
| |||
| tas ir kinda Off topic nedaudz, bet, ja jums ir mātesplate ar 8PIN ostu jaudas, bet 4 PF tapām ir tukša vai vāciņu uz tām, vai Jūs vēl arvien jāizmanto 8PIN spraudni? vai būs 4pin vērā 4, ka ir neierobežotas darbs? |
|
| |||
| |||
| Jā, varat, lai cik man zināms, anyway. Citādi viņi nebūtu bother ierobežojuma to. Tas lūdzu ir skaidrs jums bija paredzēts aizpildīt ..
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| labi, ka bija veida mēms jautājums i guess! bet tomēr, ja paskatās rokasgrāmatā ir teikts, jums 8PIN, oh labi, varbūt tā tikai, lai izplatītu enerģijas par mazliet vairāk! |
|
| |||
| |||
| Yeah es neesmu pārliecināts, kā to gribētu rīkoties tikai četras tapas .. Es domāju, ka gribu vienkārši ir sūkāt vairāk no tā, kas bija pieslēgts kā nozīmes vēlaties pārstrādāties PSU (arī ne pāridarbu, ja tas ir pienācīgas - bet jūs vēlētos uzsvērt, ka vairāk nekā tad, ja Jums bija visas 8 plugged in Tas ir tikai izglītota uzminēt neņemiet manu vārdu uz tā. Ja tev ir 8 pin spraudnis, pievienojiet to for sure.)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |