![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
Ok. Oto pic mojej Mobo: spójrz na białym 8 wpiętych obok wtyczkę zasilania procesora. ![]() A tutaj jest pic mojego PSU: przewód na szczycie pic jest przewód zasilający dla procesora. Tylko jedna z tych pójdzie w moje Mobo. tak, że moje 8 wpiętych wtyczkę zasilania posiada 4 w nim. to jest ok? ![]() Jeszcze jedna rzecz. w PSU pic, jakie są te dodatkowe 2 płaszczyznach sznury dołączone do PCI-E sznury służy? Mobo: Biostar TP45 HP PSU: Corsair 650TX GPU: Radeon HD4850 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes, zapoznaj się z podręcznika, zanim to wszystko się cios.
| |||
| |||
| nie nie nie. Wiem, że PCI-E jest dla GPU i 24 pin na dole jest głównym źródłem energii. ale, że białe 8 wpiętych wtyczkę w prawym górnym rogu zdjęcia jest zasilanie dla procesora. I do korków na samej górze w PSU pic nie pci. Im powiedzenie, że z tych 2 podzielone jest 8 pinów. I tylko jeden z nich, lub 4 szpilek będzie pasowała do mojej Mobo to wtyczka zasilania procesora. to jest ok? |
|
| |||
| |||
| Ach, teraz się, że jesteś szalony na chwilę ... ![]() Myślę, że jest poprawne, mam tylko rozpatrywane mobos które wymagają dodatkowych 4 biegun zasilania procesora (nie 8), ale ponieważ jest to nowy zestaw (tak potrzebuje więcej soku) i jeżeli te dwa wtyki dołączyć (co jest wspólne, więc PSU pasuje Specyfikacje wszystkich płyt), a następnie wpisuje Chciałbym powiedzieć, że jest dobrze. |
|
| |||
| |||
| Tak, mogę potwierdzić, że mając omówione z nią niedawno, wystarczy zdjąć nakrętkę, które mogą być przez zewnętrzne otwory na Mobo (tak że jeśli wprowadzenie czterech otrzymasz go w prawo soku dziurami) i zginać stykającymi zatyczki do spełnienia innych i trzymać wszystko w ![]() EDIT: Btw, zupełnie off-topic, ale ile było to, że Mobo? A ty go znaleźć dobre, lub masz już nie używa go jeszcze (co myślisz o to sensu biorąc swoje pytanie ..)
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| kinda to trochę off topic, ale jeśli masz pokładzie z 8pin portu dla elektrowni, ale 4 pf paliki mieć puste lub nasadkę na nich, czy nadal trzeba używać 8pin wtyczki? lub jeden 4pin do 4, które są nieograniczonych pracy? |
|
| |||
| |||
| Tak można, według mojej najlepszej wiedzy, anyway. Inaczej nie będą niepokoić to ograniczenie. To ma być oczywiste, byłeś na celu wypełnienie go ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że był rodzaj niemego pytanie i guess! , ale nadal, jeśli spojrzeć na to podręcznik mówi potrzebujesz 8pin, no dobrze, może jej tylko do rozprzestrzeniania energii o trochę więcej! |
|
| |||
| |||
| Tak Nie wiem, jak to ma obsługiwać tylko cztery pin .. Chyba it'd wystarczy suck więcej od tego, co było podłączone w rozumieniu możesz przepracować w PSU (również nie ponadpracy, jeżeli została ona godna - ale warto podkreślić jeszcze bardziej, niż gdyby miał wszystkie 8 podłączony To tylko wykształconych odgadnąć nie biorą za to moje słowo. Jeśli masz 8-pinowy wtyk, podłącz go na pewno).
![]() |
|
| Zakładki |