mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Întrebare despre cpu Power Plug pe Mobo

Reply

Thread Tools
Old 11 aprilie 2009, 09:12
Noile state Group

Default Întrebare despre cpu Power Plug pe Mobo

Ok. Aici este un pic de meu mobo: Uita-te la alb 8 blocata de putere plug alături de procesorul.

Şi aici este un pic de meu PSU: cordonul de alimentare la partea de sus a pic este cablul de alimentare pentru CPU. Doar una dintre cele merge în meu mobo. astfel încât să-mi 8 blocata de putere plug are 4 în el. acest lucru este ok?

Inca un lucru. în PSU pic, ce sunt aceste extra 2 pronged cabluri ataşată la PCI-E cabluri utilizate pentru?

MOBO: Biostar TP45 HP
PSU: pirat 650TX
GPU: Radeon HD4850
Old 11 aprilie 2009, 09:30
Administrator Group

Vai, citiţi manualul înainte de a vă sufla totul.

De prize în partea de jos pic Goto PCI-E-ţi placă grafică, nimic de-a face cu faptul că 8 pol mobo socket.

Principalele puterea de a-ţi mobo care merge la PSU este mare alb socket, de jos de mijloc.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 11 aprilie 2009, 09:35
Noile state Group

nu, nu, nu. Ştiu că PCI-E este pentru GPU, şi de 24 de aderenţă în partea de jos, este principala sursa de energie. dar, ca alb 8 blocata plug în partea din dreapta sus a imaginii este de putere pentru procesor. Si prize la foarte sus a PSU pic nu sunt pci. Im spun că, dintre cele 2 split există 8-pin. Şi doar unul dintre ei, sau 4-pin va incapea in al meu mobo cpu putere plug. acest lucru este ok?
Old 11 aprilie 2009, 09:39
Administrator Group

Ah, acum am urmat, ca esti nebun pentru un moment ...

Cred că este corect, m-am ocupat numai cu mobos că au nevoie de o suplimentare de 4 CPU pol de putere (nu 8), ci ca acest lucru este noul kit (deci are nevoie de mai mult suc) şi, dacă cele două prize alătura (care este comună, astfel că se potriveşte PSU toate specificatiile de panouri) si apoi se potriveşte Aş spune că este bine.
Old 11 aprilie 2009, 12:30
Grupul de donator

Da, pot confirma că au confruntat cu aceasta recent, tocmai l-ai scoate capacul, care poate fi peste extra găuri pe mobo (aşa că, dacă punerea în patru ai sa-l aduc la dreptul de suc de găuri) şi îndoiţi de vecinatati, prize pentru a satisface pe alţii şi stick-le pe toate în

EDIT: BTW, complet off-topic, dar cât de mult a fost că mobo? Şi vrei să-l găsiţi bun, sau nu ai folosit-o încă (care gandit ar avea sens în vedere întrebarea dvs. ..)
Old 11 aprilie 2009, 12:59
Grupul de stat

Aceasta este cam off topic un pic, dar dacă aveţi o 8pin bord cu un port pentru putere, dar 4 PF de pin au un gol sau capacul de pe ele, nu mai aveţi de a utiliza o 8pin plug? sau o va 4pin în 4, care sunt uncapped lucru?
Old 11 aprilie 2009, 13:01
Grupul de donator

Da, puteţi, de cele mai bune din cunoştinţele mele, oricum.

Altfel, ele nu ar deranja-o plafonarea. Aceasta ar fi evident ai fost menit să-l completaţi ..
Old 11 aprilie 2009, 13:09
Grupul de stat

bine ca a fost un fel de prost întrebarea cred! dar totuşi, dacă ne uităm la manual se spune ca aveti nevoie de o 8pin, oh de bine, poate doar pentru a răspândirii sale de putere despre un pic mai mult!
Old 12 aprilie 2009, 02:28
Grupul de donator

Da, nu sunt sigur cum ar ocupa doar de patru PIN .. Cred că ar trebui să sugă mai mult din ceea ce a fost conectat în sensul pe care aţi exagerat de PSU (şi nu pestemuncii decente în cazul în care acesta a fost - dar doriţi de stres este mai mult decât dacă aţi avea toate cele 8 inch conectat Asta e doar un oaspete educaţi nu iau cuvântul meu pentru asta. Dacă v-aţi luat un ac de păr 8 plug, conectaţi-l din sigur.)

Register

Marcaje